Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

3 +1: Τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στο Παγκράτι

Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας!

14 Ιουλίου 2022 09:01
3 +1: Τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στο Παγκράτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Παγκράτι είναι μία περιοχή ανεπιτήδευτη, κοσμοπολίτικη και με βαθιά ιστορία. Βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας και είναι ιδανικός προορισμός για φαγητό.

Το Athensmagazine.gr, σου παρουσιάζει παρακάτω τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στο Παγκράτι, που αξίζει με κάθε βεβαιότητα να επισκεφτείς.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τα πιο hot καλοκαιρινά μαγαζιά της Αθηνάς.

Tre Sorelle Pizza

Αρχέλαου 19

Τηλέφωνο: 21 1407 2172

Στο "Tre Sorelle" θα φας μια από τις καλύτερες πίστες που έχεις δοκιμάσεις ποτέ σου. Μόνο να σκεφτείς ότι το ζυμάρι, που φτιάχνεται με χειροποίητη μαγιά, ωριμάζει για 48 ολόκληρες ώρες και ψήνεται στους 400 βαθμούς του χειροποίητου ξυλόφουρνου.

Σε ένα χώρο με vintage chic ατμόσφαιρα και ωραία αισθητική, θα δοκιμάσεις αυθεντικές ιταλικές πίτσες, οι οποίες έχουν φτιαχτεί με τον καλύτερο τρόπο.

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις και ένα από τα εξαιρετικά cocktail του μαγαζιού, τα οποία είναι πραγματικά πολύ γευστικά.

Το Καπλάνι

Στασίνου 13

Τηλέφωνο: 210 7211 161, 210 7211 191

Στο "Καπλάνι", που σημαίνει αγρίμι, έχεις την ευκαιρία για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, καθώς η δημιουργική μεσογειακή κουζίνα με παραδοσιακές γεύσεις Κρήτης που συναντoύν μοντέρνες τεχνικές, με εξευγενισμένη αισθητική και ποιότητα, οδηγούν σε γεύσεις και δημιουργίες που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει.

Και όλα αυτά σε ένα χώρο minimal και καθαρό, που θυμίζει gallery.

Mi Vida

Πλ. Νικ. Πλαστήρα 8

Τηλέφωνο: 698 570 5330

Στο "Μi Vida", θα κάνεις ένα ταξίδι μέχρι την Λατινική Αμερική, καθώς η αυθεντική παράδοση, οι γεύσεις και τα αρώματα από την Αργεντινή και το Μεξικό αλλά και από την περουβιανή κουζίνα, κατακλύζουν το μαγαζί.

Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι οι πίτες τορτίγιας, οι οποίες είναι 100% χειροποίητες και φτιάχνονται στην κουζίνα του εστιατορίου στην ειδική πιεστική μηχανή όπως στο Μεξικό.

Το Μαύρο Πρόβατο του Press Café

Αρριανού 31

Τηλέφωνο: 21 0722 3466

Το Μαύρο Πρόβατο είναι ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο με τη χάρη ενός μητροπολιτικού μπιστρό και ακολουθεί την επιτυχημένη πορεία του Press Cafe της Ευδοξίας Πάντου στην οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι.

Μεζέδες και πιάτα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, που σε ταξιδεύουν με την γεύση τους και την μυρωδιά τους.

 

Ροή ειδήσεων

Share