Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σε αυτά τα μαγαζιά της Αθήνας μαγειρεύουν διάσημοι Σεφ

Από τον Κοντιζά μέχρι τον Παπακώστα... για ξεχωριστές γεύσεις

1 Ιουλίου 2022 12:50
Σε αυτά τα μαγαζιά της Αθήνας μαγειρεύουν διάσημοι Σεφ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λευτέρης Λαζάρου, Έκτορας Μποτρίνι, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Γιάννης Λουκάκος, Γιώργος Παπακώστας είναι μερικοί από τους πιο διάσημους Έλληνες Σεφ. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν τους διάσημους αυτούς σεφ, αρκετοί είναι αυτοί που δεν έχουν δοκιμάσει φαγητό από τα χεράκια τους.

Το Athensmagazine.gr, εντόπισε τα μαγαζιά της Αθήνας, που μαγειρεύουν οι παραπάνω διάσημοι σεφ, σε περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις φαγητό από τα μαγικά τους χέρια.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τα καλύτερα μαγαζιά με κήπο στην Αθήνα.

Λευτέρης Λαζάρου - Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 52

Τηλέφωνο: 21 0522 8400

Το Varoulko Seaside, βρίσκεται σε μία υπέροχη τοποθεσία στο Μικρολίμανο και προσφέρει υπέροχη θέα. Σε ένα περιβάλλον με minimal αισθητική και φιλόξενη ατμόσφαιρα θα απολαύσεις τους θησαυρούς του βυθού με την υπογραφή του Λευτέρη Λαζάρου.

 Τα μαγαζιά της Αθήνας που μαγειρεύουν διάσημοι Σεφ

Έκτορας Μποτρίνι - Βοtrini’s

Λ. Βασ. Γεωργίου Β 24, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 21 0685 7323

Το Botrini’s restaurant αποτελεί την απόλυτη πραγματοποίηση ενός ονείρου του Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος δημιούργησε ένα προσιτό εστιατόριο, που έφερε τη γαστρονομία πιο κοντά στον Αθηναϊκό κόσμο, με σεβασμό στην εποχικότητα, στην ποιότητα και στην εντοπιότητα των υλικών.

Τα μαγαζιά της Αθήνας που μαγειρεύουν διάσημοι Σεφ

Σωτήρης Κοντιζάς - PROVELEGGIOS, Nolan

PROVELEGGIOS - Παραμυθίας 11, Αθήνα

Το Proveleggios, το εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά στον Κεραμεικό, που πήρε το όνομα του από τον αρχιτέκτονα που έκτισε το κτίριο στο οποίο στεγάζεται, προσφέρει φαγητό σε ένα χώρο με πολύ ιδιαίτερη αισθητική.

Τα μαγαζιά της Αθήνας που μαγειρεύουν διάσημοι Σεφ

Nolan - Βουλής 31 - 33

Tο Nolan στο Σύνταγμα είναι ένα εστιατόριο με διεθνή κουζίνα και ασιατικό προσανατολισμό. Σεφ του εστιατορίου είναι ο διάσημος Eλληνο-Ιάπωνας Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος δημiουργεί ξεχωριστά πιάτα συνδυάζοντας ασιατικά και ελληνικά προϊόντα.

Πάνος Ιωαννίδης - Ovio

Απόλλωνος 4, Αθήνα

2114115755

Ένα εστιατόριο που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, με ζεστή ατμόσφαιρα και φαγητό με έμπνευση από την ιταλική καθημερινή κουζίνα σε έναν “εσωτερικό κήπο”, όπου θα έχετε την εμπειρία ενός casual fine dining με γεύσεις και φιλοσοφία ιταλικής κουζίνας.

Τα μαγαζιά της Αθήνας που μαγειρεύουν διάσημοι Σεφ

Γιάννης Λουκάκος - Ψωμί & Αλάτι

Πλ. Ελευθερωτών 8, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 21 0684 8178

Γεύσεις απλές, εμπνευσμένες από την παράδοση με πειραγμένη ματιά, ξυπνούν αναμνήσεις, συναισθήματα και γίνονται εμπειρίες.

Η εμπειρία ετών, η άριστη ποιότητα των υλικών, οι προσιτές τιμές σε συνδυασμό με την πληθώρα βραβεύσεων και διακρίσεων κατατάσσουν το εστιατόριο ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές για φαγητό στο Χαλάνδρι.

Τα μαγαζιά της Αθήνας που μαγειρεύουν διάσημοι Σεφ

Vittoria Gati - Γιώργος Παπακώστας

Πλ. Νυμφών 1, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 21 0894 4491

Η ιταλική κουζίνα βρήκε το ελληνικό της... προορισμό, σε έναν εκλεπτυσμένο χώρο στην καρδιά της Γλυφάδας, του γνωστού σεφ, Γιώργου Παπακώστα. Το γευστικό σενάριο στο Vittoria Gati ξεκινά να γράφεται από νωρίς με καφέ και πρωινές επιλογές και συνεχίζει με menu που σερβίρεται μέχρι τη 01:00.

Τα μαγαζιά της Αθήνας που μαγειρεύουν διάσημοι Σεφ

 

Ροή ειδήσεων

Share