Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στον Πειραιά

Για καλοφαγάδες!

28 Ιουνίου 2022 08:46
Τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στον Πειραιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πειραιάς έχει τον δικό του αέρα και τον τρόπο του για να σε φέρει κοντά του. Θάλασσα, λόφοι, θέα και περατζάδα... Ο Πειραιάς τα έχει όλα. Από τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό και ποτό, μέχρι θερινό σινεμά, θάλασσα και φυσικά την πιο εύκολη και άμεση πρόσβαση προς τα πανέμορφα ελληνικά νησιά.

Το Athensmagazine.gr, σήμερα θα επικεντρωθεί στα μαγαζιά για φαγητό του Πειραιά. Ξεχωρίσαμε μερικά και στα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ μερικά από τα καλύτερα ταϊλανδέζικα εστιατόρια της Αθήνας.

Υπερωκεάνειον

Μαρίας Χατζηκυριάκου 48, Πειραιά

Τηλέφωνο: 21 0418 0030

Κάθε πιάτο στο "Υπερωκεάνειον" σε ταξιδεύει και σε ένα ελληνικό νησί. Θαλασσινά μεζεδάκια, ούζα, ρακή και κρασί, σε σε μία ταβέρνα - εστιατόριο, που μυρίζει Ελλάδα.

Καράβια κρεμασμένα για decor, vintage και ρετρό κάδρα και αντικείμενα, δεσπόζουν στον χώρο, ενώ μία γωνιά που θυμίζει μπακάλικο, ακριβώς πίσω από την οποία βρίσκονται τα τηγάνια και οι σχάρες, κλέβει την παράσταση.

Hams & Clams

Διεύθυνση: Λιμάνι, Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 21 0418 6683

Το πρώτο παρεϊστικό hams and clams γεννήθηκε όταν οι τέσσερις φίλοι και δημιουργοί του corks and forks, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα μικρό και ατμοσφαιρικό oyster-tapas bar στην απέναντι γωνία του πρώτου τους μαγαζιού.

Στο προσκήνιο παραμένουν τα στρείδια σε αρκετές παραλλαγές αλλά και το jamon.

Κουζίνα και μαγειρικές τεχνικές επηρεασμένη τόσο από τις ανατολικές ακτές της Αμερικής, όσο και από Ισπανία και Μεσόγειο γενικότερα.

Che Cocina y Barra Sudamericana

Καραΐσκου 151, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 21 0429 6660

Σε έναν ξεχωριστό χώρο το Che Cocina y Barra Sudamericana προσφέρει λατινοαμερικάνικη κουζίνα. Η persona της Φρίντα Κάλο που εκτείνεται σε 14 μέτρα ύψος και η πιο χρωματιστή, πρωτότυπη και τελείως latin αυλή του Πειραιά σε περιμένουν για μια αξέχαστη εμπειρία.

TEN Modern Asian

Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς

Τηλέφωνο: 21 0452 0524

Το All-day cafe restaurant TEN Modern Asian στον Πειραιά βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της μαρίνας Ζέας και σε καλεί να απολαύσεις το κοκτέιλ σου και να ταξιδέψεις στην ασιατική κουζίνα που σου προσφέρει.

 

Ροή ειδήσεων

Share