Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

3 + 1: Σε αυτά τα εστιατόρια της Αθήνας θα απολαύσεις το καλύτερο κινέζικο φαγητό

Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας!

23 Ιουνίου 2022 12:40
3 + 1: Σε αυτά τα εστιατόρια της Αθήνας θα απολαύσεις το καλύτερο κινέζικο φαγητό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί Έλληνες αγαπούν την κινέζικη κουλτούρα και θέλουν να γνωρίσουν τις συνήθειες, τα έθιμα και τις γεύσεις της. Ωστόσο, ένα ταξίδι στην Κίνα, δεν είναι και τόσο εύκολο. Για τον λόγο αυτό το Athensmagazine.gr, σου προτείνει 4 εστιατόρια στα οποία θα μπορέσεις να γευτείς αυθεντικό κινέζικο φαγητό.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε μερικά από τα καλύτερα ταϊλανδέζικα εστιατόρια της Αθήνας.

eandoathens

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 385, Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνο: 21 0947 1234

Σε έναν χώρο κομψό, με boho minimal αισθητική και μικρές πινελιές της φύσης, όπως δεντράκια διάσπαρτα στον χώρο, απολαμβάνεις αυθεντικό κινέζικο φαγητό.

Η έμφαση δίνεται στη χρήση των καλύτερων τοπικών προϊόντων για τη δημιουργία ενός δελεαστικού μείγματος γεύσεων από την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Σρι Λάνκα, το Μπαλί, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, την Κορέα, τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη.

Pink Flamingo Dim Sum

Σκούφου 2-4, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0331 6177

Το «Pink Flamingo Dim Sum», εντάσσεται στον γαστρονομικό οδηγό Gault & Millau στην κατηγορία PoP χώρων εστίασης και πρόκειται για ένα ντυμένο στα λευκά και ροζ. Ένα ασιατικό ταχυφαγείο που εξειδικεύεται στα dim sum και bao buns με νωπές πρώτες ύλες και ιδιαίτερο χαρακτήρα.

China’s Fantasy

Δημ. Καμπούρογλου 32, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0674 9889

Στο China’s Fantasy θα απολαύσεις αυθεντικό ασιατικό φαγητό σε έναν χώρο που περιτριγυρίζεται από δέντρα. Νόστιμες σούπες, τραγανά spring rolls, dumplings με γαρίδες, χοιρινό, κοτόπουλο αλλά και με λαχανικά και φυσικά μια μεγάλη ποικιλία από noodles, θα σε συναρπάσουν.

East Pearl Chinese restaurant

Απόλλωνος 2, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0321 1218

Σε ένα μικρό μαγαζάκι στο κέντρο της Αθήνας, με λευκά τραπεζομάντιλα, κόκκινα μαξιλαράκια, ιδεογράμματα, δράκους, ανοιχτή κουζίνα και έναν χαρούμενος χρυσό Βούδα θα απολαύσεις αυθεντικό κινέζικο φαγητό. Το εκτενές μενού του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, γλυκόξινες φτερούγες κοτόπουλου, τηγανητό ρύζι με λαχανικά, ανάλαφρα ντάμπλινγκς στον ατμό γεμιστά με χοιρινό ή γαρίδα και τραγανή πάπια Πεκίνου. Φυσικά δεν λείπουν κάποιες προτάσεις από sushi.

 

Ροή ειδήσεων

Share