Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

2 + 1: Τα καλύτερα ταϊλανδέζικα εστιατόρια της Αθήνας

Για εσένα που σου αρέσει να δοκιμάζεις διαφορετικές κουζινές

22 Ιουνίου 2022 13:39
2 + 1: Τα καλύτερα ταϊλανδέζικα εστιατόρια της Αθήνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς να ετοιμάσεις βαλίτσα και χωρίς να πάρεις αεροπλάνο, μέχρι την μακρινή... Ταϊλάνδη; Η απάντηση είναι ναι! Και αν αναρωτιέσαι πως γίνεται αυτό, τότε ευθύς αμέσως θα σου λύσω την απορία. Στην Αθήνα, θα βρεις μερικά εστιατόρια με ταϊλανδέζικο φαγητό, τα οποία θα σε ταξιδέψουν για λίγες ώρες μέχρι την Ταϊλάνδη, με το φαγητό τους, την ατμόσφαιρα και την διακόσμηση.

Το Athensmagazine.gr, εντόπισε μερικά από τα καλύτερα ταϊλανδέζικα εστιατόρια στην Αθήνα και στα παρουσιάζει παρακάτω.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ τα καλύτερα μαγαζιά στην Αθήνα για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες.

ANDAMAN

Αλόπης 65

Τηλέφωνο: 21 1210 4939

Ένα Ταϊλανδέζικο εστιατόριο, με διακόσμηση και φαγητά σε ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Τα πιάτα του αποτελούν μια γνήσια εκπροσώπηση της ταϊλανδέζικης κουζίνας σε ένα άκρως επεξηγηματικό μενού.

Κοκοφοίνικες, ethnic διακοσμητικά, κόκκινα φωτιστικά με πλεχτά καπέλα και μεγάλες μαξιλάρες συνθέτουν ένα υπέροχο τοπίο.
Το μαγαζί αυτό έχει τη δύναμη να σε ταξιδέψει, από την πρώτη στιγμή που θα εισέλθεις στον χώρο.

Tamarind Thai Kitchen

Κεραμεικού 51, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0522 5945

Το Tamarind είναι ένα από τα εστιατόρια που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς. Ένα μεγάλο δέντρο που κοσμεί το εσωτερικό του μαγαζιού και που στα κλαδιά του κρέμονται δεκάδες ευχές, θα σε μαγέψει, ίσως και να μην έχεις δει ποτέ κάτι παρόμοιο μέσα σε μαγαζί.

Η αυθεντική αύρα Ταϊλάνδης στα απολαυστικά εξωτικά πιάτα, θα σε ταξιδέψει ευθύς αμέσως. Μάλιστα, τα πιάτα είναι πολύ προσεγμένα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, από τα υλικά που χρησιμοποιούνται μέχρι το στήσιμο... ένα μικρό έργο τέχνης.

Blue Bamboo

Κυδαντίδων 24, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0342 3124

Ένα μίνιμαλ, φωτεινό, με ξύλινους πάγκους και μεγάλες τζαμαρίες ταϊλανδέζικο εστιατόριο που σε ταξιδεύει μέχρι την μακρινή Ταϊλάνδη.

Αυθεντικό ταϊλανδέζικο φαγητό, το οποίο ετοιμάζεται μπροστά στα μάτια σου, καθώς η ανοιχτή του κουζίνα σου επιτρέπει να βλέπεις το πιάτο σου, την στιγμή που ετοιμάζεσαι.

 

Ροή ειδήσεων

Share