Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ένα νέο στέκι έρχεται στην Αθήνα: Το "Tsiftis Gastrokutuki" θα ανανεώσει την πρωτεύουσα

Σύντομα κοντά μας!

22 Ιουνίου 2022 09:46
Ένα νέο στέκι έρχεται στην Αθήνα: Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο εστιατόριο έρχεται να δώσει νέο αέρα στη Μιχαλακοπούλου και να αποτελέσει νέο στέκι για τους Αθηναίους. Ο λόγος για το νέο μαγαζί του σεφ Σήφη Μανουσέλη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν κάπου ανάμεσα στη Σαντορίνη και στο Κουφονήσι, όπου έστησε πριν από δύο καλοκαίρια το δικό του Λaska.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τα καλύτερα μαγαζιά στην Αθήνα για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες.

Σήμερα, μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη του Μπάμπη Καζάνα και τον Βάιο Κορομηλά ετοιμάζει ένα σύγχρονο γαστροκουτούκι στην κάθετη στη Μιχαλακοπούλου οδό Σεβαστείας, δυο στενά από την πλατεία Βραζιλίας.

Το νέο γαστρονομικό κουτούκι, θα έχει το όνομα "Tsiftis Gastrokutuki".

Ένας μοντέρνος χώρος, με minimal αισθητική και λεπτομέρειες που μαγνητίζουν. Στο μενού θα βρείτε παραδοσιακά μεσογειακά πιάτα με διεθνής πινελιές, όπως λακέρδα με άγρια χόρτα στα κάρβουνα με ελαιόλαδο, γιούζου, χαμομήλι και πιπέρι Σετσουάν, για ταρτάρ «σουτζουκάκι» με κέτσαπ από τομάτες σε ζύμωση και τσιπς πατάτας, για ψητές καραβίδες με αρωματική σος από τα κεφάλια τους, πιπεριές χαλαπένιο, πιπέρι Σάνσο και φρέσκα φύλλα σίσο.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι το μαγαζί θα παρασκευάζει τα δικά του προϊόντα, όπως τυριά και αλλαντικά, τα οποία θα μπορεί κανείς να προμηθευτεί και για το σπίτι, ενώ η λίστα κρασιών θα περιλαμβάνει περί τις 50 ετικέτες από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα.

 

Ροή ειδήσεων

Share