Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Fly Away Creative Restaurant & Bar: Υπέροχες γεύσεις με θέα το ηλιοβασίλεμα

Άριστη ποιότητα και μοναδική εμπειρία!

15 Ιουνίου 2022 11:03
Fly Away Creative Restaurant & Bar: Υπέροχες γεύσεις με θέα το ηλιοβασίλεμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Σαντορίνη είναι από μόνη της ένα νησί γεμάτο εικόνες, αρώματα, γεύσεις... Κι όταν αυτά τα τρία συνδυάζονται αρμονικά τότε ο προορισμός έχει ένα όνομα: Fly Away Creative Restaurant & Bar, το οποίο βρίσκεται στο μοναδικό ξενοδοχείο West East Suites, στo Ημεροβίγλι. Mε θέα το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα και το μπλε του Αιγαίου, ο επισκέπτης θα βρεθεί σε ένα ονειρεμένο εστιατόρια και θα απολαύσει απίθανα πιάτα που μένουν αξέχαστα για την ποιότητα και τη δημιουργηκότητά τους. Άλλωστε ο επικεφαλής σεφ Στράτος Χαϊταρίδης εργάζεται αδιάκοπα προς αυτή την κατεύθυνση και υπόσχεται να σας προσφέρει μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία που ταιριάζει απόλυτα στις μαγευτικές εικόνες που ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια σας.

 FLYAWAY Creative Restaurant: Υπέροχες γεύσεις με θέα το ηλιοβασίλεμα

Οι προτάσεις του Fly Away Creative Restaurant & Bar ξεκινούν με ελαφριά γεύματα για μεσημεριανό και δημιουργικά μεσογειακά δείπνα κάτω από τ' αστέρια, που θα σας μείνουν αξέχαστα για δύο βασικούς λόγους: Η άριστη ποιότητα απογειώνεται μέσα από τα τοπικά και βιολογικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται, ενώ η διάταξη των τραπεζιών γύρω από την infinity πισίνα, με θέα την επιβλητική Καλντέρα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, θα σας χαρίσει μια μοναδική open-air γαστρονομική εμπειρία.

 FLYAWAY Creative Restaurant: Υπέροχες γεύσεις με θέα το ηλιοβασίλεμα

Συνδυάστε τις γευστικές προτάσεις του Fly Away Creative Restaurant & Bar με ένα κρασί της επιλογής σας μέσα από την πλούσια λίστα, που δημιουργήθηκε από τους ταλαντούχους σομελιέ του εστιατορίου, απόλυτα ταιριαστή με τα πιάτα του μενού, ή με ένα ευφάνταστο κοκτέιλ, εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία της φιλοξενίας των ιδιοκτητών και απόλυτα εναρμονισμένο με το αξεπέραστο σκηνικό.

 FLYAWAY Creative Restaurant: Υπέροχες γεύσεις με θέα το ηλιοβασίλεμα

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αγκαλιάσετε το μοναδικό σκηνικό, τα αρώματα και τις γεύσεις του νησιού από ένα εστιατόριο που συνδυάζει όλες αυτές τις έννοιες σε μία ιδέα! Η υπαίθρια τραπεζαρία γύρω από την πισίνα, προσφέρει ελαφριά γεύματα για μεσημεριανό και αξέχαστα, κάτω από τα αστέρια δημιουργικά μεσογειακά δείπνα υπό το φως των κεριών, που θα δημιουργήσουν αξέχαστες... γαστρονομικές αναμνήσεις!

Η διακριτική κομψότητα, συναντά τη δημιουργική κουζίνα, σε αυτό το υπέροχο καλοκαιρινό σκηνικό, με πιάτα που απογειώνουν τα τοπικά και βιολογικά προϊόντα, η παρασκευή των οποίων γίνεται μπροστά στα μάτια σας, σε μια μοναδική open-air παρουσίαση. Θα συνοδεύσετε τις επιλογές σας με ένα αρωματικό κρασί, από την εμπνευσμένη και απόλυτα ταιριαστή με τις προτεινόμενες γεύσεις πλούσια λίστα κρασιών, που δημιουργήθηκε από τους ταλαντούχους σομελιέ του εστιατορίου, ή με ένα ευφάνταστο κοκτέιλ εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία της φιλοξενίας του Fly Away Creative Restaurant & Bar και απόλυτα εναρμονισμένο με το αξεπέραστο σκηνικό.

Τα αρώματα και οι γεύσεις του νησιού τοποθετούνται ευφάνταστα μέσα στα πιάτα και μάλιστα παρασκευάζονται μπροστά στα μάτια σας, στην υπαίθρια κουζίνα μπροστά στην πισίνα, προσφέροντας στον επισκέπτη μια μοναδική open-air εμπειρία!

INFO
Επαρχιακή Οδός Φηρών-Οίας, Ημεροβίγλι, τηλ. 22860 25765,

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το flyawaycreativebarrestaurant.business.site

 

Ροή ειδήσεων

Share