Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Γιορτινό κάλεσμα για φίλους από τον Γιώργο και την Έλενα Ντάβλα στο Tokyo Joe

23 Δεκεμβρίου 2021 12:52
Γιορτινό κάλεσμα για φίλους από τον Γιώργο και την Έλενα Ντάβλα στο Tokyo Joe
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη μετάδοσης του κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε το γιορτινό κάλεσμα του Γιώργου και της Έλενας Ντάβλα, στο αγαπημένο εστιατόριο Tokyo Joe.

Επώνυμοι φίλοι και συνεργάτες, απόλαυσαν την ζεστή φιλοξενία του Tokyo Joe, στο Ψυχικό, στο χώρο που διέπεται από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τα νόστιμα πιάτα.

Το μενού του Tokyo Joe σχεδιάστηκε από σεφ εστιατορίων παγκόσμιας κλάσης, για να προσφέρει μια εκλεπτυσμένη πινελιά στην παραδοσιακή ιαπωνική κουζίνα, σε συνδυασμό με περουβιανές και καντονέζικες επιρροές. Περιλαμβάνει ποικιλία από διαφορετικά και μοναδικά πιάτα που αντικατοπτρίζουν το μεσογειακό στυλ.

Στο Tokyo Joe κυριαρχούν η μοναδικότητα, η πρωτοτυπία, η έμφαση στην απόλυτη ποιότητα, η υψηλή αισθητική και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα Tokyo Joe Sushi bars, σε Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Κολωνάκι, Ψυχικό, Μύκονο και

Σπέτσες, πυροδοτούν τις γεύσεις με τις αριστοτεχνικές δεξιότητές των σεφ στο παραδοσιακό σούσι και το σασίμι. Υπέροχες επιλογές σας περιμένουν χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα υλικά!

τοκιο-τζοε

τοκιο-τζοε

τοκιο-τζοε

τοκιο-τζοε

τοκιο-τζοε

τοκιο-τζοε

 

Εστιατόρια

Ροή ειδήσεων

Share