Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Xmas movie nights" με λαχταριστή πίτσα από το Chef in Love

Για γευστικές βραδιές στο σπίτι με τη παρέα

13 Δεκεμβρίου 2021 11:22
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται γύρω από το τζάκι, παίζει παιχνίδια και διασκεδάζει βλέποντας ταινίες στην τηλεόραση.

Απαραίτητο... συστατικό στην επιτυχία δεν είναι άλλο από μια πίτσα... αλά ιταλικά που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Το Chef in Love στο Πασαλιμάνι υπόσχεται αυτές τις γιορτές να ομορφύνει τα βράδια μας στο σπίτι με φίλους και να τα κάνει ακόμα πιο... λαχταριστά!

πίτσα-1

Με έμφαση στα πιο φρέσκα υλικά και στο ζυμάρι -αφού εδώ κρύβεται το μυστικό της καλής πίτσας- οι ειδικοί στο Chef in Love δημιουργούν την πίτσα της αρεσκείας σου, που φτάνει στην πόρτα σου σε χρόνο dt! Όσο για το ζουμερό της αποτέλεσμα; Ο μοναδικός ξυλόφουρνος του καταστήματος προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στο ψήσιμο, επιτρέποντας στην πίτσα να βγάλει όλα της τα αρώματα, ενισχύοντας παράλληλα τη γεύση, που θυμίζει (εύκολα) τις αυθεντικές ιταλικές προτάσεις.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πεις τις προτιμήσεις σου και να αφήσεις τα υπόλοιπα στα έμπειρα... χέρια των δημιουργών. Συμβουλή; Δοκίμασε όλες τις γεύσεις πίτσας αλλά και τα υπόλοιπα πιάτα του μενού και δεν θα χάσεις

T: Πραξιτέλους 113, Πασαλιμάνι

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 42225200-1

 

Ροή ειδήσεων

Share