Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Chef in love... με την πίτσα!

Παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά

30 Αυγούστου 2021 11:26
Chef in love... με την πίτσα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιταλικές γεύσεις και αρώματα... φεύγουν από τον Πειραιά και εξαπλώνονται σε όλη την Αθήνα. Ο λόγος; Ο Ηλίας Νίκας είναι ειδικός στην πίτσα και ψήνει εδώ και 12 χρόνια στο Chef in Love σε χωριάτικο φούρνο με ξύλα μοναδικές γεύσεις που... φτιάχνουν τη διάθεση.

Από Μαργαρίτα, σπέσιαλ, μπέικον, πεπερόνι και Φιλαδέλφεια, όλες παρασκευάζονται με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά για να φτάσουν στον χώρο σας λαχταριστές και πεντανόστιμες. Ζυμαρικά, από τα πιο κλασικά όπως Νάπολι, Μπολονέζ και καρμπονάρα μέχρι τα πιο ιδιαίτερα Φιορεντίνα και Ματριτσιάνα, όλα ικανοποιούν και με το παραπάνω και τον πιο απαιτητικό... ουρανίσκο.

Κι αν δεν έχετε δοκιμάσει και τα υπόλοιπα πιάτα του Chef in Love, πέρα από τα παραδοσιακά ιταλικά, καλά θα κάνετε να βάλετε στο μενού σας τα μπιφτέκια, τα club sandwitches, τα ριζότο, τις ομελέτες, τις δροσερές σαλάτες ακόμα και τα... καλτσόνε με πραλίνα και σοκολάτα! Βασικό χαρακτηριστικό όλων; Η άριστη ποιότητα και τα προσεγμένα υλικά, που δημιουργούν εύκολα τους πιο ευχαριστημένους πελάτες. Αυτούς, που επιστρέφουν αβίαστα εδώ για να απολαύσουν γνώριμες γεύσεις ή με ένα κλικ στο chefinlovepizza.gr φέρνουν τα πιάτα ακόμα πιο γρήγορα στην... κουζίνα τους!

Γυρίζουμε από τις διακοπές και σας περιμένουμε, γιατί με το Chef in Love ζούμε όμορφα!

INFO

  • «Chef in Love»: Πραξιτέλους 113, Πασαλιμάνι
  • τηλ. 210 42225200-1
  • Chef in love pizza deliver
 

Εστιατόρια

Ροή ειδήσεων

Share