Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Καλός Γιαλός: Αυτό είναι το εστιατόριο που γευμάτισε ο Τριαντάφυλλος στη πρώτη του έξοδο μετά το Survivor!

Τι κριτικές έχει στο tripadvisor;

11 Ιουνίου 2021 12:04
Καλός Γιαλός: Αυτό είναι το εστιατόριο που γευμάτισε ο Τριαντάφυλλος στη πρώτη του έξοδο μετά το Survivor!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η αλήθεια είναι πως διανύουμε την εβδομάδα του... Τριαντάφυλλου! Αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα όλα τα "φώτα" της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του!

Χτες μάλιστα ο Ντάφυ αποφάσισε να κάνει την πρώτη του έξοδο, μετά την επιστροφή του στη χώρα μας και αποφάσισε να γευματίσει μαζί με την γυναίκα του και έναν στενό του συνεργάτη στην ταβέρνα Καλός Γιαλός στο Πόρτο Ράφτη!

Τώρα που επέστρεψε για τα καλά στην πατρίδα και άφησε πίσω του τον Άγιο Δομίνικο, έχει ήδη αρχίσει να συζητάει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό τραγουδιστή σε εστιατόριο στο Πόρτο Ράφτη μαζί με τη σύζυγό του Δήμητρα και τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου.

Καλός Γιαλός: Αυτή είναι η ταβέρνα που γευμάτισε ο Τριαντάφυλλος στο Πόρτο Ράφτη!

Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι από τα πιο παλιά και ταυτόχρονα καλά εστιατόρια της περιοχής! Με ιστορία πάνω από 50 χρόνο προσελκύει αρκετό κόσμο, όχι μόνο τα καλοκαίρια, αλλά και τον χειμώνα αφού στην κυριολεξία συνδυάζει φαγητό και θάλασσα μιας και γευματίζεις ακριβώς πάνω στο κύμα!

Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει διεύθυνση αφού ανήκει πλέον σε μια από τις πιο ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες του Πόρτο Ράφτη! Βρίσκεται στην ομώνυμη παραλία "Καλός Γιαλός" και συγκεκριμένα αμέσως μετά την διασταύρωση στο Λιμάνι προς την παραλία του Αυλακίου! Συγκεκριμένα από το σπίτι του Τριαντάφυλλου απέχει 2 λεπτά με το αυτοκίνητο!

Δείτε φωτογραφίες από το μαγαζί στο Athensmagazine.gr:

Καλός Γιαλός Πόρτο Ράφτη

Καλός Γιαλός Πόρτο Ράφτη

Καλός Γιαλός Πόρτο Ράφτη
Καλός Γιαλός Πόρτο Ράφτη

Καλός Γιαλός Πόρτο Ράφτη

Καλός Γιαλός Πόρτο Ράφτη

Οι κριτικές στο tripadvisor

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εστιατόριο με βάση και τις κριτικές στο tripadvisor, όπου έχει βαθμολογηθεί με 4 στα 5 αστέρια!

Δείτε μερικές από τις κριτικές παρακάτω στο Athensmagazine.gr

1. Στημένο σε εξαιρετικό σημείο, με φρέσκα και νόστιμα υλικά, αλλά και εξυπηρετικό, γρήγορο σέρβις..

Οι τιμές του είναι αρκετά προς τα πάνω, ειδικά για την ποσότητα των πιάτων..

Δοκιμάσαμε, καλαμαράκια τηγανητά (ικανοποιητικά), ψητό σολωμο (τρομερό ψήσιμο, πολύ λεπτό κομμάτι για 3 άτομα), γαριδομακαροναδα "Γιαλός" ( πολύ καλή γεύση και υλικά, αλλά υπερβολικά αλμυρή).

Εν γένει, φοβερό σημείο με θέα, ταχύτατη και ευγενική εξυπηρέτηση, καλά υλικά και γεύση σε κάποια πιάτα, τσιμπημένες ελαφρώς τιμές (ψωμί 1,30/άτομο- 6 φέτες για 3 άτομα, νερό 2€ το λίτρο).

Αξίζει να το επισκεφτείτε για μια φορά, αν βρεθείτε στην περιοχή

2. Υπέροχο φαγητο, καταπληκτική διακόσμηση και τέλεια εξυπηρέτηση. Το ριζότο θαλασσινών ήταν μοναδικό, και φυσικά οι γαρίδες και το χταπόδι.

3. Όλα τα πιάτα ήταν πολύ γευστικα! Πλάι στο κύμα μια value for money επιλογή. Προσωπικά για μένα η καλύτερη ψαροταβέρνα στο Πόρτο Ραφτη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

 

Εστιατόρια

Ροή ειδήσεων

Share