Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Χωρίς πατάτες, τζατζίκι, τυροκαυτερή: Ένα απλό μυστικό κάνει αυτό το παραδοσιακό σουβλάκι περιζήτητο!

Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό για ένα τόσο φημισμένο τυλιχτό;

15 Απριλίου 2024 21:14
Χωρίς πατάτες, τζατζίκι, τυροκαυτερή: Ένα απλό μυστικό κάνει αυτό το παραδοσιακό σουβλάκι περιζήτητο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πιο σύνηθες, όπως θα έλεγε και ο Νίκος Ευαγγελάτος, είναι να επαινούνται τα σουβλατζίδικα που έχουν μια πορεία δεκαετιών και μια παράδοση. Όμως η Βόλβη, αν και άνοιξε σχετικά προσφάτως, έχει καταργήσει αυτόν τον γενικό κανόνα.

Αν ζούσαμε στο 2002 φερ΄ειπείν, όταν δεν υπήρχε ένα σουβλατζίδικο σε κάθε γωνία, τότε οποιοδήποτε καινούργιο σουβλατζίδικο άνοιγε, θα δικαιολογούσε έναν ενθουσιασμό και μια ανάγκη να πάει κανείς να το δοκιμάσει. Στο 2020, όταν και άνοιξε η Βόλβη, πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο;

Κι όμως έγινε. Κι αυτό είναι σίγουρα μια επιτυχία των ανθρώπων που άνοιξαν αυτό το μικρό σουβλατζίδικο δίπλα στη Βαρβάκειο. Μέσα σε μερικούς μήνες έγιναν talk of the town. Ειδικά τους τελευταίους μήνες, που είναι ελεύθερη η κυκλοφορία στους δρόμους μετά τα μέτρα για την πανδημία, η Βόλβη έχει γίνει ένα μεγάλο must.

Γιατί πρόκειται για ένα σουβλατζίδικο που δεν το νιώθεις, δεν το ζεις αν κάνεις μια παραγγελία στο σπίτι. Πρέπει να πας εκεί και να δεις όλη την πορεία της προετοιμασίας του τυλιχτούν μέχρι να σου έρθει στα χέρια.

Η Βόλβη δεν κάνει new age τυλιχτό. Κάνει το παραδοσιακό, το ορθόδοξο. Κάνει ένα σουβλάκι λιγότερο unhealthy. Όπως και να το κάνουμε, όταν βλέπεις τηγανητή πατάτα στο τυλιχτό, τότε ετοιμάσου για βαρυστομάχιασμα το βράδυ.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

 

Ψητοπωλεία

Ροή ειδήσεων

Share