Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το Μικιό: Ένα... απολαυστικό σημείο συνάντησης για κρητικές γεύσεις στο Παλαιό Φάληρο!

26 Νοεμβρίου 2012
Το Μικιό: Ένα... απολαυστικό σημείο συνάντησης για κρητικές γεύσεις στο Παλαιό Φάληρο!

Με γνώμονα την μαγειρική τεχνη της γιαγιάς Ελισάβετ απο τον Αποκόρωνα Χανίων, η συνονόματη εγγονή της και ο σύζυγος της Πέτρος, ιδιοκτήτες του πρώτου παραδοσιακού μεζεδοπωλείου στο Παλαιό Φάληρο, "Το Μικιό" πειραματίζονται παρουσιάζοντας απλά πιάτα σε πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς, σε ενα μικρό και παρεΐστικο περιβάλλον όπως άλλωστε προδίδει και τ ονομά του.

Δοκιμάστε καλτσούνια με αρωματικό δυόσμο, τα κεφτεδάκια του Πέτρου που μιλάει όλη η Αθήνα, πεντανόστιμα ντολμαδάκια, φίνες σφακιανές πίτες, σπιτικές μαραθόπιτες, χωριάτικο χοιρινό και κοτόπουλο απάκι, το υπέροχο ξινόχοντρο με λαχανικά, σιουφιχτό βιολογικό μακαρόνι με στάκα και μυζήθρα, χοχλιούς και άλλες δημιουργικές συνταγές όλες από την Κρήτη!

Όλα τα πιάτα εμπλουτίζονται με τον βιολογικό "χυμό» ελιάς που φτάνει ως εδώ απο το μοναστήρι Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων. Σπιτική ρακή από την Κρήτη που σου επιτρέπει να πιεις όσο θέλεις και χανιώτικος μαρουβάς, θα συντροφέψουν αρμονικά το γευστικό σας ταξίδι στην Κρήτη, ενώ θα ξεδιψάσετε μοναδικά με τα υπέροχα αναψυκτικά «Γεράνι».

Τρία χρόνια τώρα «Το Μικιό» στο Παλαιό Φάληρο απέδειξε πως μπορούν εύκολα να συνδυαστούν η άψογη ποιότητα,
η καθαριότητα, οι πολύ προσιτές τιμές, και η φιλική ατμόσφαιρα, καταφέρνοντας να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της περιοχής και όχι μόνο και έχοντας έχει πλέον το δικό του φανατικό κοινό.

Ιnfo
Αγίου Αλεξάνδρου 58 Παλαιό Φάληρο
Τηλέφωνο κρατήσεων 6946 995740
Τιμή €
10 -15 με ποτό (κρασί, ρακί, μπύρα, αναψυκτικό)

.

 

Παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα

Ροή ειδήσεων

Share