Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GRAND OPENING για το Beeeracuda! Η πιο φρέσκια και ξεχωριστή μπυραρία της πόλης μας υποδέχεται και επίσημα!

16 Σεπτεμβρίου 2014
GRAND OPENING για το Beeeracuda! Η πιο φρέσκια και ξεχωριστή μπυραρία της πόλης μας υποδέχεται και επίσημα!

Δυο μήνες τώρα δοκίμαζαν τα φαγητά. Επιναν από την μεγάλη ποικιλία από τις μπύρες . Έβαζαν ε τις τελευταίες πινελιές στους χώρους. Δύο μήνες τώρα, όσοι το επισκέφθηκαν και τους γνώρισαν ήταν οι... κριτικοί.
Τώρα το Beeracuda μας υποδέχεται και επίσημα!

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 μ.μ. και μετά, θα μυηθείτε σε μια διαφορετική φιλοσοφία στον χώρο της μπύρας. Η επιλογή της μπύρας είναι εδώ ιεροτελεστία. Εμπιστευθείτε την εμπειρίακαι αφήστε να σας μυήσουμε στα μυστικά αυτής της φιλοσοφίας, επιλέγοντας για εσάς και μαζί με εσάς τη γεύση που σας ταιριάζει!

Το Beeracuda διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες, που η κάθε μία έχει την ιστορία της, το δικό της ποτήρι για να αναδειχθεί, τους δικούς της λάτρεις. Η φιλοσοφία της μπύρας στο Beeracuda συνοδεύεται από το μελετημένο, από τον καταξιωμένο Σεφ , μενού που έρχεται να μπερδέψει γλυκά, γεύσεις και αναμνήσεις. Πρόκειται για μια φιλοσοφία σε ένα χώρο που νιώθεις ότι είσαι εσύ ο κυριότερος καλεσμένος.

Το Beeracuda είναι ένας χώρος ευρύχωρος αλλά και φιλικός. Με μουσική που σε ταξιδεύει και σε κάνει να χορεύεις, να θυμάσαι, να απολαμβάνεις, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά τη νύχτα. Οι πιο εκλεκτοί... θα είναι οι θαμώνες στο νέο must της απόλαυσης... στο Beeracuda!

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, το grand opening της πιο ξεχωριστής μπυραρίας της πόλης, στο Beeracuda στο Χαλάνδρι!

Ιnfo

Beeracuda.
Beer. Food. Philosophy.
GRAND OPENING
Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 | 9.00 μ.μ.
Εθν. Αντιστάσεως 9-11, Χαλάνδρι | Τηλ. 210 6893558

 

Μπυραρίες

Ροή ειδήσεων

Share