Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Υψηλή γατρονομία με... ελληνικό αέρα στην Breeder Feeder

11 Μαΐου 2011
Υψηλή γατρονομία με... ελληνικό αέρα στην Breeder Feeder

H Chloé Monchalin και ο Φίλιππος Χρονόπουλος πρωτοσυναντήθηκαν το 2003 στις κουζίνες του Institut Paul Bocuse, όπου σπούδασαν μαζί το κοινό τους πάθος, την γαστρονομία.
Στη συνέχεια εργάστηκαν ανάμεσα σε Παρίσι και Λονδίνο, από το 2006 μέχρι και σήμερα σε σπουδαίες κουζίνες δίπλα σε 'μεγάλους' chefs -με αστέρια Michelin και πλήθος άλλων διακρίσεων - όπως οι Joel Robuchon και Michel Troisgros.
Το Breeder Feeder έχει την χαρά να φιλοξενήσει το πρώτο τους project στην Αθήνα, ξεκινώντας από Παρασκευή 6 Μαίου και κάθε Παρασκευή για όλο τον μήνα Μάιο.
Το μενού που θα μας συστήσει την κουζίνα τους στέκεται ανάμεσα σε δύο κόσμους : το savoir faire της γαλλικής κουζίνας συναντά την φρεσκάδα των απλών εποχικών υλικών. Η τεχνική της υψηλής γαστρονομίας συναντά τις τοπικές πρώτες ύλες μέσα από την εναλλαγή των εποχών.
Αλήθεια και φρεσκάδα...Μυρωδιές και χρώματα...Γεύσεις και υφές...Ισορροπία !

MENU
ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑγιαούρτι και 'Lardo di Colonata'
TO AΥΓΟντομάτα και μπαχαρικά
Ο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣπατάτες και γλυκά κρεμμύδια
Η GORGONZOLAμέλι και καρύδια
ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣβασιλικός και βανίλια

τιμή 40 ευρώ

Περδίκα 6, Μεταξουργείο
Τηλ.: 210 3317527
www.thebreederfeeder.blogspot.com

 

Μεσογειακή Κουζίνα

Ροή ειδήσεων

Share