Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Meteoro Winery-Distillery: Βραβευμένα κρασιά από την ιερή σκιά των Μετεώρων στο ποτήρι μας!

Η σοφία της φύσης και η γνώση της σύγχρονης οινοποιίας ενώνονται με θρησκευτική ευλάβεια

12 Απριλίου 2023 14:50
Meteoro Winery-Distillery: Βραβευμένα κρασιά από την ιερή σκιά των Μετεώρων στο ποτήρι μας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην ιερή σκιά των Μετεώρων και στις παρυφές του Σκούμπου έχει εμπιστευτεί το μυστικό της τέχνης παραγωγής οίνου το Meteoro Winery – Distillery της οικογένειας Τσίνα και παράγει εξαιρετικό κρασί με καταγωγή από τους εκλεκτούς αμπελώνες των Μετεώρων και της αρχαίας Φαλώρειας. Εκλεκτά κρασιά με παραδοσιακές και πρωτότυπες γεύσεις που ξυπνάνε τις αισθήσεις…

Στην ευρύτερη περιοχή της αρχαίας Φαλώρειας η σοφία της φύσης και η γνώση της σύγχρονης οινοποιίας ενώνονται με θρησκευτική ευλάβεια για να γεννήσουν οίνο μοναδικού χαρακτήρα, εκλεπτυσμένο σε γεύση και αρώματα.

Meteoro Winery-Distillery

Η οικογένεια Τσίνα καλλιεργεί τους αμπελώνες της με σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης συνδυάζοντας την παράδοση και την πρωτοπορία και γεμίζει τα ποτήρια μας με σεβασμό στην ιστορία ενός προϊόντος που αγγίζει τα όρια του μύθου. Σερβίρει εξαιρετικό οίνο και τσίπουρο με καταγωγή από τους εκλεκτούς αμπελώνες των Μετεώρων και της αρχαίας Φαλώρειας.

Meteoro Winery-Distillery

Τέσσερις ετικέτες κρασιών Μετέωρο και δύο ετικέτες τσίπουρο Μετέωρο είναι τα προϊόντα της εταιρίας που μπορεί κανείς να συναντήσει σε κάβες και εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Meteoro Winery-Distillery

Τα κρασιά της οικογενείας Τσίνα αποσπούν συνεχόμενες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνισμούς, εξαιρετικές κριτικές και έχουν περάσει τα σύνορα της χώρας κάνοντας γνωστό αυτό το θεσπέσιο κρασί σε όλο τον κόσμο.

Meteoro Winery-Distillery

Ο Βασίλης και η Άρτεμις Τσίνα μάς άνοιξαν τις πόρτες τους, στις Εικόνες και στον Τάσο Δούση για να τους προσφέρουν μια ολοκληρωμένη οινοτουριστική εμπειρία.

Meteoro Winery-Distillery

Μετά από την ξενάγηση στους αμπελώνες και στους χώρους όπου συλλέγονται, επεξεργάζονται και εμφιαλώνονται τα προϊόντα τής επιχείρησης, καθώς και στο κελάρι με τις γευστικές δοκιμές κρασιών και τσίπουρου, με παραδοσιακές και πρωτότυπες γεύσεις που ξυπνάνε τις αισθήσεις!

INFO

42 100 — T & F. 24310 86662
[email protected]
https://www.meteorowinery.gr
Instagram meteoro_winery
Facebook Meteoro Winery-Distillery
Μεγάρχη Τρικάλων — Θεσσαλία

 

Ροή ειδήσεων

Share