Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Τεράστια ποικιλία ποτών για κάθε γούστο! Η μεγαλύτερη γκάμα γεύσεων στο Zafiri Cava Deli!

Ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη!

27 Μαρτίου 2023 12:46
Τεράστια ποικιλία ποτών για κάθε γούστο! Η μεγαλύτερη γκάμα γεύσεων στο Zafiri Cava Deli!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα το συναντήσεις στην Ζάκυνθο και θα βρεις ποτό για κάθε γούστο και ικανοποιεί μεγάλη γκάμα γεύσεων και προτιμήσεων!

Το Zafiri Cava Deli πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1987 και πλέον φιλοξενεί τη μεγαλύτερη συλλογή ελληνικών και διεθνών κρασιών, απεριτίφ, λικέρ και άλλων αποσταγμάτων από όλο τον κόσμο! Η τεράστια συλλογή του Zafiri Cava Deli περιλαμβάνει τεράστια επιλογή αποσταγμάτων, όπως ουίσκι, ρούμι, βότκα, τεκίλα, τζιν, μπράντυ, λικέρ και πολλά άλλα.

Zafiri Cava Deli μαγαζί

Είσαι ο πιο απαιτητικός πελάτης και ψάχνεις κάτι το ιδιαίτερο που δεν μπορείς να το βρεις αλλού; Το Zafiri Cava Deli θα σου λύσει τα χέρια, αφού κουβαλάει μια διαφορετική σειρά από μάρκες και αρώματα! Είτε ψάχνεις ένα ομαλό και ήπιο ουίσκι, είτε μία έντονη και πικάντικη τεκίλα που θα ταιριάξει απόλυτα στον ουρανίσκο σου!

Zafiri Cava Deli ποτά

Τα φαντασμαγορικά εγκαίνια του Zafiri Cava Deli στην Ζάκυνθο

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε μια λαμπερή βραδιά, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του του νέου καταστήματος «Zafiri Cava Deli», κάβα ποτών και deli προϊόντων, το οποίο βρίσκεται στην παραλιακή οδό Κωνσταντίνου Λομβάρδου στη Ζάκυνθο. Την επιμέλεια του μπουφέ ανέλαβε ο Chef Αλέξανδρος Πατρινός και το Food Concept Catering. Μια μεγάλη ποικιλία από finger food δίπλα στα προϊόντα του «Zafiri Cava Deli», συνόδευσαν τη μεγάλη λίστα κρασιών και ποτών που προσφέρει το κατάστημα.

Εμείς σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το «Zafiri Cava Deli» την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στη Ζάκυνθο.

Zafiri Cava Deli κάβα

23 χρόνια ιστορίας!

Λίγα λόγια για την ιστορία του Zafiri Cava Deli! Πάμε πίσω 23 χρόνια και συγκεκριμένα στο 2000 όπου μια μεγάλη επένδυση απογείωσε την Κάβα Ζαφείρης. Ένα νέο, μοντέρνο κτήριο κατασκευάστηκα σε ένα ιδιόκτητο οικόπεδο 10.000 m2 που φιλοξενεί σήμερα την μεγαλύτερη συλλογή από ελληνικά και διεθνή κρασιά, αποστάγματα, λικέρ και άλλα οινοπνευματώδη από όλο τον κόσμο!

Zafiri Cava Deli ζάκυνθος

Zafiri Cava Deli κρασί με πλατώ

ΙNFO

 

Ροή ειδήσεων

Share