Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η ιστορία του τσίπουρου από τον περασμένο αιώνα

12 Μαΐου 2022 14:34
Η ιστορία του τσίπουρου από τον περασμένο αιώνα

Για να αφηγηθείς την ιστορία του τσίπουρου από τον περασμένο αιώνα αρκεί να δεις το νέο διαφημιστικό σποτ του Τσίπουρου Καλαϊτζή. Τι είναι αυτό που κάνει όμως αυτή την ταινία τόσο ξεχωριστή;

Βρήκαμε για σένα τα 5 πιο δυνατά στοιχεία της και σου τα αποκαλύπτουμε.

Μια αληθινή ιστορία για να διηγηθείς, όπως η αληθινή, οικογενειακή ιστορία του τσίπουρου Καλαϊτζή, ένα μεθυστικό ταξίδι που ξεκίνησε στη Μουργκάνα Θεσπρωτίας και συνεχίζεται και σήμερα, 3 γενιές μετά. Το στιγμιότυπο που επιλέγεται στο νέο σποτ του Τσίπουρου Καλαϊτζή αφηγείται την άφιξη ενός νέου καλαϊτζή στην Βασιλική Τρικάλων και την ενθουσιώδη υποδοχή του τσίπουρού του, από την τοπική κοινωνία. Κι αυτή είναι μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί. Έτσι...για την Ιστορία!

Τσίπουρο Καλαϊτζή

Ένας Πρωταγωνιστής με ποιότητα. Όπως ο Χαράλαμπος Κρομμύδας, -ή «Καλαϊτζής» (γανωματής), όπως τον φώναζαν λόγω του επαγγέλματός του- που, το 1947, μετοίκησε στη Βασιλική Τρικάλων, φέρνοντας μαζί με τα σύνεργα της δουλειάς του, τα μυστικά της απόσταξης του εξαιρετικού Τσίπουρου Καλαϊτζή, κατακτώντας τις καρδιές των ντόπιων και όχι μόνο.

Τσίπουρο Καλαϊτζή

Μια ιδιαίτερη παρέα με ωραίους χαρακτήρες που θα αναδείξουν τον ήρωά σου. Ας πούμε, ένας παπάς, ένας δάσκαλος και ένας χωρικός, που θα στήσουν έναν γραφικό διάλογο, ξεδιπλώνοντας τις ιδιαίτερες προσωπικότητές τους. “Μα αυτό είν' καλύτερο κι απ' το θ'κομ'” θα αναφωνήσει ο χωρικός, τη στιγμή που θα δοκιμάσει το τσίπουρο του Καλαϊτζή. Και η αρχική επιφυλακτικότητα της μικρής, τοπικής κοινωνίας προς τον «ξένο» διαλύεται στη στιγμή στα εκλεκτά αρώματα του ποιοτικού, παραδοσιακού τσίπουρου.

Τσίπουρο Καλαϊτζή

Ένα ιδιαίτερο μέρος που θα σε μαγέψει με την ατμόσφαιρά του. Ένα αυθεντικό επαρχιακό καφενείο της Ελλάδας πριν από 75 χρόνια. Ένας λιτός, ειλικρινής τόπος συνάντησης της παρέας, τόσο γνήσιος, ώστε να μάς ταξιδέψει στον τόπο και στον χρόνο, αποπνέοντας μια αυθεντικότητα που τείνει να εκλείψει.

Τσίπουρο Καλαϊτζή

Ένα ποιοτικό, παραδοσιακό τσίπουρο για να σε ταξιδέψει με την μοναδική, αυθεντική του γεύση. Η αλήθεια είναι ότι, όταν έχεις Τσίπουρο Καλαϊτζή στο ποτήρι σου, τα πράγματα είναι πιο απλά: Γιατί απολαμβάνεις ένα ποιοτικό, εκλεπτυσμένο απόσταγμα διπλής απόσταξης από επιλεγμένα στέμφυλα αρωματικών ελληνικών ποικιλιών αμπέλου. Φινετσάτο, καθαρό και ειλικρινές, το Τσίπουρο Καλαϊτζή ξεχωρίζει γιατί είναι φτιαγμένο με μεράκι και με την ίδια, αυθεντική, οικογενειακή συνταγή, που ταξιδεύει εδώ και έναν αιώνα.

Τσίπουρο Καλαϊτζή

Δείτε την ταινία:

Για περισσότερες πληροφορίες για το τσίπουρο Καλαϊτζή επισκεφθείτε το: www.tsipourokalaitzi.gr.

Τσίπουρο Καλαϊτζή

Ροή ειδήσεων

Share