Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Amigos: Γιατί θα γίνεις πιστός fan της Μεξικάνικης κουζίνας;;;

12 Νοεμβρίου 2014
Amigos: Γιατί θα γίνεις πιστός fan της Μεξικάνικης κουζίνας;;;

To όραμά ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος ξεχωριστός, με ζεστή ατμόσφαιρα και μοναδική εξυπηρέτηση. Πραγματοποιήθηκε το 1995 στη Γλυφάδα με το πρώτο Amigos. Το 2007 δημιουργήθηκε το δεύτερο Amigos στη Νέα Σμύρνη.

Παραμένοντας πιστοί στις αρχές της Μεξικάνικης κουζίνας και αναζητώντας τα πιο αγνά υλικά, στα Amigos θα βρείτε τα λαχταριστά fajitas, τα τραγανά tacos, τα χειροποίητα burritos, τα καυτερά chili con carne και άλλες παραδοσιακές γεύσεις σε γενναιόδωρες μερίδες με την επιμέλεια στης Λατινοαμερικάνας Julia Pujalla De Bassi (συνεργάτιδας της Πρεσβείας του Μεξικό).

Το φιλικό προσωπικό του Amigos σας υποδέχεται καθημερινά από το πρωί σε δυο ζεστές κάζες, Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη, με Μεξικάνικο ταμπεραμέντο και 2 αληθινούς κήπους!

Πριν το δείπνο σας μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τα μοναδικά tequila bars, στο μπροστινό κομμάτι των 2 Amigos, τη λίστα των οποίων έχει επιμεληθεί ο διακεκριμένος bartender Στέλιος Παπαδόπουλος! Στα Tequila bars των Amigos το Μεξικάνικο ποτό (η τεκίλα) ζει... και βασιλεύει, γι' αυτό και σας προτείνουμε να δοκιμάστε οπωσδήποτε την Tommy's Margarita (σιρόπι αγαύης, τεκίλα Reposado και lime) ή την πιο πικάντικη Kinky Margarita (τσίλι, τεκίλα Blanco, γλυκό γκρέιπφρουτ, triple sec και lime)...

Παράλληλα κάθε Τετάρτη & Πέμπτη βράδυ τα Amigos (Τετάρτη Ν.Σμύρνη & Πέμπτη Γλυφάδα), έχουν fiesta με Live Salsa με guest χορευτές αλλά και χορεύτριες (όπως π.χ τον Tsiago από τοso you think you can dance η την Anastasia κλπ) και άφθονη Μαργαρίτα με 4 €!!!


Ιnfo

Amigos
all day Mexican restaurant cafe bar

Γλυφάδα Κύπρου 65Α , Γλυφάδα
Τηλέφωνο: 2108983167

Νέα Σμύρνη Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο: 2109332220

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Μεξικάνικη

Ροή ειδήσεων

Share