Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μύρισε... άνοιξη στο Safka! Nέο μενού στο σκανδιναβικό εστιατόριο του Κεραμεικού!

6 Απριλίου 2013
Μύρισε... άνοιξη στο Safka! Nέο μενού στο σκανδιναβικό εστιατόριο του Κεραμεικού!

Tην... άφιξη του ανοιξιάτικου μενού του γιορτάζει με τον πιο απολαυστικό τρόπο το SAFKA από την Παρασκευή 29 Μαρτίου! Αυτή τη φορά, ο σεφ Samu Koskinen του σκανδιναβικού εστιατορίου έχει εμπλουτίσει το καινούργιο μενού με ακόμη περισσότερα ελληνικά στοιχεία, χρησιμοποιώντας πιο πολλά τοπικά προϊόντα. Αξίζει επίσης να αναφερθεί οτι θα απολαύσετε το μενού σε ακόμη πιο προσιτές τιμές!!!

Από το ορεκτικά ξεχωρίζουν η Μούς κατσικίσιου τυριού με μαριναρισμένο και ψημένο κολοκύθι, βαλεριάνα και παρθένο ελαιολαδο και οι Γαρίδες σωτέ με αγγινάρες Ιερουσαλήμ, δαυκί και αγγουράκι τουρσί.


Από τα κυρίως αξίζει να δοκιμάσεις Beef Wallenberg από κιμά μόσχου συνοδευόμενο από ψημένο δαυκί, αρακά, σπανάκι και σάλτσα κόκκινου κρασιού και τον Καπνισμένο σολωμό Safka, εποχιακά λαχανικά και κρεμώδη σάλτσα αρωματισμένη με εστραγκόν, ενώ από τα επιδόρπια αξίζουν της προσοχής σας το Καραμελωμένο Rhuparb με μούς λευκής σοκολάτας καιτρίμα απο πλιγούρι βρώμης και το Ζεστό κέικ σοκολάτας με φρέσκιες φράουλες και sorbet φράουλας!


Info

Μεγάλου Αλεξάνδρου 80-82 & Πηλέως, Κεραμεικός, τηλ.210 5243340

Ανοιχτά Τρίτη - Σάββατο από τις 20:30 ως τις 02:00

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ροή ειδήσεων

Share