Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Η πιο γλυκιά γωνία της Κηφισιάς! Το μαγαζί που εδώ και 26 χρόνια αποτελεί... γευστικό μύθο στα Βόρεια Προάστια!

Εδώ και 25 χρόνια αποτελεί το στέκι των ξενύχτηδων (και όχι μόνο)

10 Δεκεμβρίου 2021 11:11
Η πιο γλυκιά γωνία της Κηφισιάς! Το μαγαζί που εδώ και 26 χρόνια αποτελεί... γευστικό μύθο στα Βόρεια Προάστια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και 26 χρόνια αποτελεί το στέκι των ξενύχτηδων (και όχι μόνο) και έχει καταφέρει να χτίσει τον δικό του μύθο στα βόρεια προάστια. Από το 1993 οι Κρέπες Κηφιασιάς έχουν κατορθώσει να αποτελούν σημείο συνάντησης όλη την ημέρα αλλά και την νύχτα, καθώς το κατάστημα λειτουργεί σε 24ώρη βάση για τους απανταχού... λιχούδηδες!

Στο όμορφο ξύλινο στέκι της Κηφισιάς θα σας οδηγήσουν οι μυρωδιές από την φρεσκοψημμένη κρέπα που θα σας προϊδεάσουν για τις γευστικές εμπειρίες που θα βιώσετε!

Στόχος του καταστήματος είναι η κορυφαία ποιότητα και η καλύτερη δυνατή σχέση με τους πελάτες- φίλους του, ενώ ο χώρος χαρακτηρίζεται από την καθαριότητα που τον διακρίνει.

Οι επιλογές σας δεν θα είναι εύκολες καθώς το κατάστημα παρέχει μεγάλη γκάμα υλικών. Όπως «σοκολατωμένα» και oreo μπισκότα, Grand Marnier, φρούτα, και φυσικά το λατρεμένο υλικό όλων μας... την πραλίνα σε διάφορες παραλλαγές (λευκή σοκολάτα, kinder bueno, ferrero rochet, και πολλά άλλα).

Φυσικά όμως, δεν αμελεί και τους λάτρεις των αλμυρών γεύσεων, για τους οποίους οι πεντανόστιμες λιχουδιές ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια τους, αμέσως μετά την παραγγελία τους. Ωστόσο, το μυστικό της... επιτυχίας κρύβεται στη μυστική συνταγή της ζύμης και στον εκλεκτό τρόπο ψησίματος.

Το κατάστημα αποδεικνύει πως σέβεται τους πελάτες του, διατηρώντας εδώ και χρόνια τις τιμές των προϊόντων του σε χαμηλά και απόλυτα προσιτά επίπεδα.

Εγγύηση για όσα σας λέμε αποτελούν τα βραβεία τα οποία έχει κερδίσει, καθώς έχει βραβευτεί από τον έγκυρο οργανισμό «Cosmopolis Finezza» ως η «καλύτερη κρεπερί του 2012» αλλά και με το Hellas Lifestyle Top Business Award of the Year 2014. Όλα αυτά πιστοποιούν πως μιλάμε για μια από τις πιο... θρυλικές κρεπερί ολόκληρης της Αθήνας!

Επισκεφτείτε την σελίδα του στο Facebook εδώ

Info:

Aδριανού 4, Πλ. Πλατάνου, Κηφισιά, τηλ. 210 6231371

 

Creperie

Ροή ειδήσεων

Share