Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φασόλι, για μαγειρευτά που κλέβουν την παράσταση

1 Δεκεμβρίου 2010
Φασόλι, για μαγειρευτά που κλέβουν την παράσταση

«Α­δελ­φά­κι» της γνω­στής α­λυ­σί­δας που μας έ­μα­θε πως για να φας κα­λά, δεν χρειά­ζε­ται να ξο­δέ­ψεις μια πε­ριου­σί­α. Ελ­λη­νι­κή, πα­ρα­δο­σια­κή, με­σο­γεια­κή κουζί­να, με μα­γει­ρευ­τά που κλέ­βουν την πα­ρά­στα­ση. Ξε­κί­νη­σε με σα­λά­τα τρα­γανή φω­λί­τσα (πρά­σι­νη σα­λά­τα, με prosciutto, ξι­νόμη­λο, ντο­μά­τα, κα­ρύ­δι σε κα­λα­θά­κι παρ­με­ζά­νας και dressing για­ούρ­τι με pesto) και για το τέ­λος, ε­πίλε­ξε ο­πωσ­δήπο­τε έ­να γλυ­κό η­μέ­ρας. Τι­μή: Aπό €12-15/ά­το­μο με χύ­μα κρα­σί. Ώ­ρες λει­τουρ­γί­ας: Κα­θη­με­ρι­νά από 07:00, 12:30-00:00 (κου­ζί­να), Κυρ. κλει­στά. (Ιππο­κρά­τους 22, τηλ. 210 3603626)

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share