Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

ELIT vodka: Διακρίθηκε με ένα ακόμα platinum βραβείο από το Ινστιτούτο Δοκιμών Ποτών

Η ELIT vodka σημείωσε τη μοναδική βαθμολογία των 97 πόντων

13 Ιουνίου 2024 14:42
ELIT vodka: Διακρίθηκε με ένα ακόμα platinum βραβείο από το Ινστιτούτο Δοκιμών Ποτών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ELIT Vodka ανακοινώνει, με μεγάλη υπερηφάνεια, μια ακόμα σημαντική, νέα, διάκριση: ένα ακόμα πολυπόθητο Platinum βραβείο από το Ινστιτούτο Δοκιμών Ποτών, κατακτώντας έτσι το 13ο συνολικά στην ιστορία της. Σημειώνοντας τη μοναδική βαθμολογία των 97 πόντων, με αυτό το επίτευγμα, έρχεται να επισφραγίσει τη δέσμευση της, για μια vodka εξαιρετικής ποιότητας που αναβαθμίζει το cocktail experience.

Αυτή η εντυπωσιακή βαθμολογία, και το πολυπόθητο Platinum βραβείο, αντικατοπτρίζουν την εξαιρετική τέχνη και την αφοσίωση, της ELIT Vodka, στην τελειότητα. Η διαδικασία φιλτραρίσματος σε χαμηλή θερμοκρασία, στους -18 βαθμούς, εξασφαλίζει ασύγκριτα απαλή γεύση, καθιστώντας την πραγματικά ξεχωριστή, στον ανταγωνιστικό κόσμο των ultra-premium spirits.

Το Ινστιτούτο Δοκιμών Ποτών δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί μια vodka που είναι πιο καθαρή και ισορροπημένη σε γεύση και άρωμα, καθώς και απαλλαγμένη από τυχόν ατέλειες απόσταξης».

Σχετικά με την ELIT Vodka

Η ELIT είναι μια ultra-premium vodka που διαρκώς ξεπερνά τα όρια, της κατηγορίας της με την εξαιρετική ποιότητα και την απαλή και ξεχωριστή γεύση της. Φιλτράρεται σε χαμηλή θερμοκρασία, στους -18°C, αξιοποιώντας τεχνολογία αιχμής που της προσδίδει ένα ντελικάτο αποτέλεσμα καθιστώντας την ιδανική για μαρτίνι, αλλά και για να την απολαύσει κανείς σκέτη ή με πάγο. Η ELIT Vodka έχει βραβευθεί ως η καλύτερη vodka του 2023 από το Ινστιτούτο Δοκιμών Ποτών και έχει κερδίσει 13 Platinum βραβεία με την ασύγκριτη βαθμολογία των 97 πόντων, καθιστώντας την ένα από τα πιο υψηλά βαθμολογημένα ποτά στον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 15 χρόνια την έχουν αναδείξει σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς μπύρας, οίνων, αλκοολούχων ποτών και πρόσφατα και ροφημάτων, χυμών και αναψυκτικών, στη χώρα μας. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση όλη τη μέρα, κάθε μέρα της εβδομάδας. Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ διακινεί ένα μεγάλο αριθμό από διεθνή και ελληνικά σήματα αλκοολούχων ποτών, καθώς και μια σειρά από κορυφαίους ελληνικούς οίνους, μπύρες, καφέδες και ροφήματα, premium mixers, φυσικούς χυμούς και ice teas.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share