Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανακαλύψτε τον κόσμο του βιολειτουργικού καφέ iNCAFE από την iNBEVERAGES!

1 Ιουνίου 2023 14:06
Ανακαλύψτε τον κόσμο του βιολειτουργικού καφέ iNCAFE από την iNBEVERAGES!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η iNBEVERAGES, η κορυφαία ελληνική εταιρεία βιολειτουργικών ροφημάτων, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την κυκλοφορία στην ελληνική αγορά του νέου προϊόντος της, του βιολειτουργικού καφέ iNCAFE. Πρόκειται για έναν καφέ υψηλής ποιότητας με ενσωματωμένα βιολειτουργικά συστατικά που προσφέρουν ευεργετικά οφέλη στον οργανισμό.

Ο iNCAFE είναι ο πρώτος καφές στην Ελλάδα που συνδυάζει την πλούσια γεύση του καφέ με την λειτουργικότητα φυσικών συστατικών υψηλής ποιότητας. Οι κόκκοι Arabica και Robusta που χρησιμοποιούνται προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένες καλλιέργειες στην Νότια Αμερική και συνδυάζονται με βιολειτουργικά συστατικά που είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες σε υγεία, ευεξία και ομορφιά. Αυτή η μοναδική συνδυαστική δράση δημιουργεί μια αρμονική ισορροπία ανάμεσα στη γεύση και τη λειτουργικότητα, εξασφαλίζοντας μια απολαυστική και ευεργετική εμπειρία καφέ για τους καταναλωτές.

Ο iNCAFE προσφέρεται στην αγορά σε 3 είδη καφέ, espresso (κάψουλες για μηχανές τύπου Nespresso), ελληνικό καφέ και φίλτρου και σε 4 διαφορετικές βιολειτουργικότητες για αντίστοιχες ευεργετικές λειτουργίες στον οργανισμό!

iNCAFE
iNCAFE

iNCAFE Skin

Είναι ένα προϊόν που λειτουργεί ευεργετικά για την υγεία του δέρματος. Αυτός ο καφές είναι εμπλουτισμένος με βιολειτουργικά συστατικά και μεταλλικά ιχνοστοιχεία όπως κολλαγόνο και ψευδάργυρο, τα οποία ενεργοποιούν τον οργανισμό να παράγει το δικό του κολλαγόνο το οποίο εναποτίθεται με τακτοποιημένο και δομημένο τρόπο και να προσφέρει ενυδάτωση, επανόρθωση και προστασία του δέρματος. Αυτός ο καφές αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την απόλαυση του καφέ με τη φροντίδα της επιδερμίδας τους.

iNCAFE Slim

Ο iNCAFE Slim είναι ένα προϊόν της Inbeverages που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν την αύξηση του μεταβολισμού τους. Συνδυάζει την απολαυστική γεύση του καφέ με επιλεγμένα συστατικά όπως κουρκουμά και ψευδάργυρο, για τον έλεγχο του σωματικού βάρους μέσω της παραγωγής ορμονών που παράγονται στον θυρεοειδή αδένα. Με τον iNCAFE Slim, μπορείτε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ που σας βοηθά να υποστηρίξετε τους στόχους σας για έναν υγιή τρόπο ζωής και μια ισορροπημένη διατροφή.

iNCAFE Focus

iNCAFE
iNCAFE

Ο iNCAFE Focus είναι ένα προϊόν που σας βοηθά να εστιάσετε και να αυξήσετε την πνευματική απόδοσή σας. Συνδυάζει την αρωματική απόλαυση του καφέ με επιλεγμένα συστατικά που προάγουν την συγκέντρωση και την ευελιξία της σκέψης. Ο iNCAFE Focus περιέχει φυσικά συστατικά όπως το Ginkgo biloba και το ιχνοστοιχείο ιώδιο το οποίο ρυθμίζει την παραγωγή ορμονών στον θυρεοειδή αδένα που είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη του εγκεφάλου. Αυτή η μοναδική σύνθεση σας βοηθά να διατηρήσετε την επικέντρωση και την αποτελεσματικότητα σε πνευματικές δραστηριότητες. Με τον iNCAFE Focus, απολαμβάνετε έναν αρωματικό καφέ που βοηθά στην ενίσχυση της πνευματικής σας ευελιξίας και απόδοσης.

iNCAFE Chill

Ο iNCAFE Chill είναι ένα προϊόν που προσφέρει απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία. Συνδυάζει την απολαυστική γεύση του καφέ με επιλεγμένα συστατικά που προάγουν την χαλάρωση και την αίσθηση ευεξίας στο σώμα και το πνεύμα. Περιέχει φυσικά συστατικά όπως CBD και το ιχνοστοιχείο μαγνήσιο για να βοηθήσουν στη χαλάρωση του εγκεφάλου, μειώνοντας την πίεση που προκαλείται από άγχος και από στρες. Με τον iNCAFE Chill, μπορείτε να απολαύσετε τον απόλυτα γευστικό καφέ που θα προσφέρει χαλάρωση και ευεξία στην καθημερινότητά σας.

Με τον iNCAFE, η iNBEVERAGES δημιουργεί μια νέα εποχή στον κόσμο του καφέ, προσφέροντας ένα προϊόν που συνδυάζει γεύση και ουσιαστικά οφέλη στον οργανισμό. Είμαστε περήφανοι για την πρωτοπορία μας στον τομέα των βιολειτουργικών προϊόντων και πιστεύουμε ότι ο iNCAFE θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των απαιτητικών καταναλωτών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.inbeverages.gr. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε μια ανεπανάληπτη εμπειρία καφέ.

Για δείγματα προς ΜΜΕ και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 66 44002 ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected]. Συνδυάστε την απόλαυση του καφέ με την ευεξία του οργανισμού με τον βιολειτουργικό καφέ iNCAFE και μπείτε στην νέα εποχή του καφέ!

TAGS
 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share