Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4 μαγαζιά για καφέ στους Αμπελόκηπους

Για μεγάλη απόλαυση!

24 Σεπτεμβρίου 2023 15:20
4 μαγαζιά για καφέ στους Αμπελόκηπους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από μια έντονη και κουραστική μέρα ή πριν να ξεκινήσεις τη βάρδια σου στη δουλειά, θέλεις να απολαύσεις έναν γευστικό καφέ, ένα νόστιμο πρωινό ή μια γλυκιά λιχουδιά, για να χαλαρώσεις και να πάρεις δυνάμεις.

Σήμερα, κάνουμε ξενάγηση στα καφέ των Αμπελοκήπων και μιλάμε για 4 διαφορετικά μαγαζιά για καφέ, που ξεχωρίσαμε!

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4 μαγαζιά στο Γαλάτσι για καφέ και ποτό που αξίζει να επισκεφθείς.

Samba Coffee Roasters | Crossroads

Λασκαρίδου 7, Αμπελόκηποι

Τηλέφωνο: 21 6100 5005

Πρόκειται για το δεύτερο coffee shop της ελληνικής εταιρίας Samba Coffee Roasters, η οποία προσφέρει εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια ποιοτικούς καφέδες.

Η ιστορία της Samba ξεκινά από το 1979, σαν οικογενειακή επιχείρηση και μέχρι σήμερα έχει κατορθώσει να διατηρήσει την ποιότητα και την ταπεινότητα του και να συνεχίσει να εξελίσσεται με επιτυχία.

Πέρα από υπέροχο καφέ, στο μαγαζί θα βρείτε και πολύ νόστιμες γλυκές και αλμυρές λιχουδιές, τις οποίες αξίζει ξεκάθαρα να δοκιμάσετε.

Ο χώρος ακολουθεί μια minimal γραμμή και έχει αρκετά urban στοιχεία.

My Hood

Πανόρμου 16, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0640 1383

Σε έναν υπέροχο χώρο που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στην πιο φιλόξενη γειτονιά, που συνδυάζει retro στοιχεία στην διακόσμηση με μοντέρνες γεύσεις, θα δοκιμάσεις γευστικό καφέ και πεντανόστιμα brunch.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη myhood (@myhoodbar)

Bell Square

Πλ. Αγίου Δημητρίου 2

Τηλέφωνο: 21 0643 8318

Ένα μαγαζί με λευκές αποχρώσεις, φυτά και πολύ ξύλο, που δημιουργούν ένα περιβάλλον ευχάριστο στο μάτι και ταυτόχρονα πολύ φιλόξενο.

Ο χώρος διαθέτει λίγα τραπέζια μέσα και κάποια εξωτερικά στην πλατεία, ανάμεσα σε φυτά και είναι ιδανικά για να πιείς τον καφέ σου και να χαλαρώσεις μετά από μία γεμάτη μέρα.

Espressaki

Ευήνου 3

Τηλέφωνο: 21 1012 6765

Το «Espressaki» είναι μία από τις ομορφότερες γωνιές στους Αμπελόκηπους, καθώς πρόκειται για ένα μαγαζί «ζεστό» και φιλόξενο, το οποίο μοιάζει να έχει βγει από άλλη εποχή.

Οι δύο βαριές ξύλινες vintage πόρτες, με ένα μωβ φύλλωμα να τις διακοσμεί, κάνουν αισθητή την παρουσία τους και κάθε φορά που περνάς απ' έξω, είναι σα να σε προσκαλούν να μπεις μέσα.

Ιδανικό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας, ενώ στον κατάλογο θα βρείτε και πολύ νόστιμες αλμυρές και γλυκές επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σαλάτες ή sandwiches με ντίνκελ ή μπαγκέτα ή carrot cake, αλλά και red velvet.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share