Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4 μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας για να φας το πιο νόστιμο πρωϊνό

Γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

14 Ιανουαρίου 2024 15:21
4 μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας για να φας το πιο νόστιμο πρωϊνό
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το πρωϊνό είναι το πρώτο και σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, απαραίτητο για να ξεκινήσει η μέρα μας με ενέργεια, για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας.

Πριν τη δουλειά ή τα Σαββατοκύριακα σε μια πρωινή βόλτα μπορείς να απολαύσεις το πρωινό σου σε ένα από τα παρακάτω μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, που σου προτείνει το Athensmagazine.gr.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το νέο vegan στέκι για brunch στο Σύνταγμα.

Happy Blender

Ηφαίστου 39, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0363 8484

"Είμαστε αυτό που τρώμε, οπότε ας κάνουμε μικρά βήματα για να ανταμείψουμε τον μεταβολισμό και το σώμα μας με τις βιταμίνες και τους ενισχυτές που χρειάζεται," υπογραμμίζει το Happy Blender.

Στο μαγαζί θα βρείτε φρέσκους χυμούς και smoothies με superfoods σε πολλά μείγματα, smoothie μπολ και vegan μπολ Açai από τη Βραζιλία, το οποίο είναι γεμάτο βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Επίσης, το αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι και οι σπιτικές μαρμελάδες, οι ωμές μπάρες και τα κέικ, οι φρέσκες σαλάτες, τα σάντουιτς, τα wraps, ο specialty καφές, το τσάι, το matcha latte και άλλα ελληνικά προϊόντα θα σας δελεάσουν.

Philos Athens

Σόλωνος 32, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0361 9163

Σε ένα νεοκλασικό κτήριο στην οδό Σόλωνος βρίσκεται ένα πολύ ιδιαίτερο και κομψό concept store στο οποίο μπορείς να πιείς τον καφέ σου και να φας το πρωινό σου.

Στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό διατηρητέο που φτιάχτηκε και κατοικήθηκε το 1937 από τον Ευριπίδη Κουτλίδη, παλιό επιχειρηματία και μεγάλο συλλέκτη έργων τέχνης (πάνω από 1.400 έργα που είχε εκτίθενται σήμερα στην Εθνική Πινακοθήκη).

Μπουγατσάδικο η Θεσσαλονίκη

Πλ. Ηρώων 1, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0322 2088

Ένα πρωινό αλλά Θεσσαλονίκη, με φρέσκες μπουγάτσες με φύλλο αέρος και κρέμα και κανέλα ή κρέμα και λιωμένη σοκολάτα που μόνο στη συμπρωτεύουσα έχεις δοκιμάσει.

Παράλληλα, στο μαγαζί με την παραδοσιακή διακόσμηση και την ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα θα βρεις κι' άλλα προϊόντα όπως, λουκουμάδες, στριφτή κιμαδόπιτα και στριφτή τυρόπιτα.

JOIN juice bars

Ρόμβης 24, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0323 6264

"Ένα ζωντανό κίνημα για μια καλύτερη ζωή, που στηρίζει ανθρώπους γεμάτους ενέργεια, “διψασμένους” για δράση, όλους αυτούς που τους αρέσει να πίνουν τη ζωή στο ποτήρι," υπογραμμίζει το JOIN juice bars.

Στο self-service bar σε υποδέχονται οι πιο super-duper juicers της πόλης! Πάντα με χαμόγελο και θετική ενέργεια στο φουλ. Σερβίρουν καθημερινά τους πιο ψαγμένους διατροφικά, και δημιουργικούς γευστικά, συνδυασμούς φρεσκοστιμμένων χυμών, καθώς και μία πλούσια ποικιλία υγιεινών επιλογών, όπως smoothies, γιαούρτια, σαλάτες, sandwiches, σνακς και εξαιρετικής ποιότητας καφέ.

Στο κατάστημα στη Ρόμβης, καθώς το "JOIN juice bars" θα το βρεις και σε άλλες περιοχές, μπορείς να απολαύσεις το πρωϊνό σου στο όμορφο χώρο που διαθέτει.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share