Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σε αυτό το μαγαζί της Αθήνας θα φας μία από τις καλύτερες πίτσες

Θα γλείφεις και τα δάχτυλά σου!

22 Ιουλίου 2023 00:16
Σε αυτό το μαγαζί της Αθήνας θα φας μία από τις καλύτερες πίτσες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλεις να μάθεις που θα φας την καλύτερη πίτσα στην Αθήνα; Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Κατεβαίνεις την οδό Πρωτογένους στο κέντρο της Αθήνας και μόλις φτάσεις στον αριθμό 13 σταματάς. Εκεί βρίσκεται το «Crust».

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τα 9 + 1 καλύτερα μαγαζιά για brunch στην Αθήνα.

Στο «Crust», λοιπόν, θα βρεις νόστιμη φρέσκια πίτσα, η οποία παρασκευάζεται καθημερινά με φρέσκα υλικά και ψήνεται στον χειροποίητο ξυλόφουρνο.

Στο μενού θα βρεις αποκλειστικά πίτσες και κάποιες επιλεγμένες σαλάτες. Στα της πίτσας όμως, να ενημερώσω ότι μπορείς είτε να επιλέξεις ένα κομμάτι, τόσο μεγάλο που κάνει για δύο, είτε να επιλέξεις ολόκληρη την πίτσα.

Η ποικιλία; Τεράστια! Οπότε ανάλογα με τις γεύσεις σου διάλεξε την πίτσα ή τις πίτσες που ταιριάζουν σε εσένα ή γιατί όχι δοκίμασε και κάτι καινούργιο!

Από την πίτσα Maggie, με την αρωματική σάλτσα ντομάτας, την φρέσκια μοτσαρέλα και τα ντοματίνια, μέχρι την πίτσα Snow White, με την κρέμα παρμεζάνας, την φρέσκια μοτσαρέλα, τα άγρια μανιτάρια, την ιταλική καπνιστή πανσέτα το προσούτο cotto και τις φλούδες παρμεζάνας και την πίτσα Brutus, με την φρέσκια μοτσαρέλα, την καπνιστή πανσέτα, την κρέμα παρμεζάνας, το σπανάκι, το αυγό μάτι και τα καραμελωμένα κρεμμύδια, όλες οι επιλογές είναι εξαιρετικές.

Δικιά μου αγαπημένη η πίτσα Maggie, μιας και απολαμβάνω περισσότερο τη ζύμη από τα υλικά.. γνήσια ψωμού, τα έχουμε πει!

Micro-Club

Να ενημερώσω ότι κατεβαίνοντας τις σκάλες θα συναντήσεις το «Micro-Club, στο οποία οργανώνονται εκλεκτικά DJ sets από όλο το φάσμα της χορευτικής μουσικής, ζωντανές συναυλίες και ιδιωτικές εκδηλώσεις.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share