Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Μικρά Οινοποιεία, Μεγάλα Κρασιά 2023»: Η έκθεση με τα κρασιά που σε ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

8 Φεβρουαρίου 2023 10:15
«Μικρά Οινοποιεία, Μεγάλα Κρασιά 2023»: Η έκθεση με τα κρασιά που σε ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (ΣΜΟΕ) διοργανώνει την 4η Οινική Έκθεση με τίτλο «Μικρά Οινοποιεία, Μεγάλα Κρασιά 2023», στις 12 και στις 13 Φεβρουαρίου 2023.

Μικρά οινοποιεία από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια έρχονται στην Αθήνα για να παρουσιάσουν τα μοναδικά προϊόντα που παράγουν δίνοντας έμφαση στην πρώτη ύλη, επενδύοντας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, καταδεικνύοντας ότι η ταυτότητα ενός κρασιού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την περιοχή, τη γη και την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν κοντά της.

Ο ΣΜΟΕ ανυπομονεί να υποδεχθεί το οινόφιλο κοινό, τους επαγγελματίες του χώρου, τους φίλους και τους υποστηρικτές του σε μια ανανεωμένη διοργάνωση, που θα περιλαμβάνει έκθεση προϊόντων, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και πολλές εκπλήξεις.

Παράλληλα, μην χάσεις το Chocolate Fest ‘23 από την bright!

«Μικρά Οινοποιεία, Μεγάλα Κρασιά 2023»

Φέτος, η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, ένα μοναδικό συγκρότημα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας 3.500 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για έναν χώρο με μεγάλη ιστορία και σύγχρονες δημόσιες υποδομές που παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πολίτες, ενώ παράλληλα φιλοξενεί επιλεγμένες εκδηλώσεις σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, το οποίο μπορεί να προσεγγίσει εύκολα ο επισκέπτης. Επίσης, έχει προβλεφθεί να έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους του τα άτομα με αναπηρία.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, και αυτή τη φορά, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξεχωριστά κρασιά, να συνομιλήσουν με τους οινοπαραγωγούς, αλλά και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και παρουσιάσεις με θέματα που αφορούν το κρασί, την πρωτογενή παραγωγή, τις εξαγωγές ελληνικών κρασιών, καθώς και να επικοινωνήσουν στο «Live Smoe’s Wine Stage», το οποίο θα στηθεί στην αίθουσα γευσιγνωσίας και θα είναι ανοιχτό σε όλους, αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα ξεχωριστό workshop με τη Γιοβάννα Λύκου (sommelier – wine & spirits instructor – drinks editor).

Κυριακή 12 & Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου

Σεράφειο Δήμου Αθηναίων, Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144, 11854, Αθήνα,

11:00-19:00 | Εισιτήρια: Viva.gr

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share