Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Chocolate Fest: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της σοκολάτας έρχεται στο Γκάζι

Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου!

18 Ιανουαρίου 2023 09:03
Chocolate Fest: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της σοκολάτας έρχεται στο Γκάζι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λάτρεις της σοκολάτας ενωθείτε! Έρχεται το μεγαλύτερο φεστιβάλ σοκολάτας, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, από τις 10 μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.

Το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ μεταμορφώνεται στον παράδεισο της σοκολάτας, όπου μυρωδιές, χαμόγελα και αγάπη θα βρίσκονται διάχυτα στον χώρο.

Παράλληλα, μην χάσετε την πρωτότυπη θεατρική ξενάγηση στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου.

Στο Chocolate Festival 2023, εκθέτες, ζαχαροπλαστεία, αγαπημένα σοκολατένια brands, pastry chefs και καλλιτέχνες της γεύσης έρχονται να μας ταξιδέψουν στο πιο γλυκό ταξίδι με τις μοναδικές γλυκιές δημιουργίες τους.

Live Cooking, Workshops, Photo opportunities, kid's area και πολλά άλλα παράλληλα happenings που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

«Σε μία εποχή που όλα αλλάζουν, αυτό που χρειαζόμαστε, και που πάντα θα χρειαζόμαστε, είναι αγάπη! Και λίγη σοκολάτα. Ίσως λίγη παραπάνω. Γιατί αγάπη και σοκολάτα πάνε μαζί! Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός!», σημειώνουν οι διοργανωτές.

«Ένα μπιμπερό και μία ανθοδέσμη» με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Πάνο Βλάχο, στο θέατρο Παλλάς

Δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες που ανήκουν σε διαφορετικές γενιές, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Πάνος Βλάχος, συναντιούνται και ως συμπρωταγωνιστές σε μια και μοναδική παράσταση προσεγγίζοντας επί σκηνής τη σχέση των δυο φύλων με όρους αναπάντεχης κωμωδίας.

Ο καθένας μέσα από το δικό του κόσμο επιχειρηματολογεί και μας παρασύρει σ’ ένα σύμπαν γεμάτο παιγνιώδες, σαρκαστικό αλλά και ευθύβολο χιούμορ για να καταλήξουν, παρά τις διαφορές τους, στο σβήσιμο της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσά τους.

Ο «Σύλλογος Θυάτειρα» είναι μία φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρεταννίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με την Μητέρα – Πατρίδα.

Παράλληλα, το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ένα μπιμπερό και μία ανθοδέσμη

Βασικοί του στόχοι είναι η βοήθεια στον Συνάνθρωπο, η προώθηση του Ελληνισμού και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού.»

Για το έτος 2023, ο «Σύλλογος Θυάτειρα» επικεντρώνεται σε δράσεις στήριξης των ατόμων τρίτης ηλικίας. Ένας από τους βασικούς σκοπούς του Συλλόγου Θυάτειρα είναι και η προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι τα άτομα τρίτης ηλικίας που η διασφάλιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους συνιστά πρωταρχική υποχρέωση κάθε σύγχρονου κράτους, αλλά και ηθικό χρέος όλων μας.

Για τον λόγο αυτόν λοιπόν προσφέρει τα έσοδα της παράστασης «Ένα Μπιμπερό και μια Ανθοδέσμη» για τη στήριξη των αναγκών της Στέγης Γερόντων «Άγιοι Ανάργυροι» του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Παγκρατίου.

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share