Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το κλασσικό ιταλικό café της Αθήνας, που σε ταξιδεύει μέχρι τη Ρώμη

Αξίζει να το επισκεφτείς!

4 Ιουνίου 2023 10:13
Το κλασσικό ιταλικό café της Αθήνας, που σε ταξιδεύει μέχρι τη Ρώμη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρώμη είναι η πρωτεύουσα της Ιταλίας και μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό του αρχαίου κόσμου και των σύγχρονων απολαύσεων. Ενώ, παράλληλα, ξεχωρίζει για την υπέροχη αισθητική της, τα έργα τέχνης που την κατακλύζουν καθώς και για τα ερείπια του Κολοσσαίου.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το καλύτερο μαγαζί της Αθήνας για ζεστή σοκολάτα.

Ένα υπέροχο τοπίο το οποίο σίγουρα θα ήθελες να απολαύσεις μέσα από ένα όμορφο ιταλικό καφέ. Ας προσγειωθούμε όμως στο παρόν και ας δούμε πώς μπορούμε να απολαύσουμε αυτό το σκηνικό στην Αθήνα.

Υπάρχει, λοιπόν, ένα κλασικό ιταλικό café που σε ταξιδεύει μέχρι τη Ρώμη και τη Φλωρεντία, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και ονομάζεται «Clemente Viii». Μπαίνοντας στη στοά Σπύρου Μήλιου στο City Link, θα αντικρίσεις έναν μοναδικό χώρο, που σίγουρα θα σε μαγέψει.

Η μεγάλη τοιχογραφία στο ταβάνι που θυμίζει πίνακα του Μιχαήλ Άγγελου, τα μπαρόκ στοιχεία και η κομψή κλασική διακόσμηση είναι τα πρώτα πράγματα που παρατηρείς στο «Clemente Viii», τα οποία θα σε «κερδίσου», από την πρώτη στιγμή.

Παράλληλα, το μαγαζί ξεχωρίζει και για τους αυθεντικά ιταλικούς καφέδες του, καθώς οι λάτρεις του καφέ έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το φημισμένο πλέον μονοποικιλιακό καφέ espresso gourmet.

Επιπλέον, μπορείς να απολαύσεις ένα φρέσκο και πλούσιο πρωινό, ποιοτικά snacks και επιδόρπια δικής του παραγωγής στις πιο ιδιαίτερες baroque βιτρίνες που θα βρει κανείς στην Αθήνα.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share