Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το street food μαγαζί της Αθήνας με τις πιο νόστιμες πατάτες - Κάνουν ουρές για να δοκιμάσουν

Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας!

29 Δεκεμβρίου 2022 09:50
Το street food μαγαζί της Αθήνας με τις πιο νόστιμες πατάτες - Κάνουν ουρές για να δοκιμάσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περπατώντας στο κέντρο της Αθήνας μπορείς να ανακαλύψεις εκατοντάδες μικρούς θησαυρούς, από όμορφα, γραφικά στενάκια, μέχρι τις πιο λαχταριστές γεύσεις. Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους που το κέντρο της πρωτεύουσας, είναι τόσο αγαπημένος προορισμός.

Και κάπου εκεί στα όμορφα στενά που περπατάς ανακαλύπτεις ένα μικρό μαγαζί με μυρωδιά που σε κάνει να την ακολουθήσεις και να φτάσεις στο κατώφλι του... «Potato King».

Ο Βασιλιάς της Πατάτας, είναι το street food, που σίγουρα θέλεις να δοκιμάσεις, καθώς, απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν και πολλοί που να μην αγαπούν τις πατάτες.

Στο Μοναστηράκι, λοιπόν, στην οδό Αγίου Φιλίππου 7, θα βρεις το «Potato King», εκεί που θα δοκιμάσεις τις πιο νόστιμες, λαχταριστές και τραγανές πατάτες σε μοναδικούς συνδυασμούς.

Πρώτο βήμα, διαλέγεις ανάμεσα σε 6 διαφορετικές εκδοχές, τις πατάτες σου, οι οποίες μπορεί να είναι κυματιστές, spicy XL, country, crispers, smile και staycrisp. Μάλιστα, μπορείς να επιλέξεις ένα συνδυασμό από τις διαφορετικές πατάτες.

Δεύτερο βήμα, διαλέγεις συνοδευτικό, όπως τρυφερές κοτομπουκιές, μπριζοκάλαμα, κοτομπέικον, καλαμάκι κοτόπουλο ή ακόμα κομμάτια χοιρινό, κοτόπουλο ή και τα δύο μαζί, μαριναρισμένα με πολύχρωμες πιπεριές.

Φυσικά, αν δε θέλεις κρέας δεν υπάρχει κανένα θέμα, μπορείς να συνοδεύσεις τις πατάτες του με μία από τις πάνω από είκοσι διαφορετικές σως. Η επιλογή της cheddar σως, είναι μία από τις καλύτερες.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share