Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό το μαγαζί της Αθήνας είναι ο πιο γλυκός Χριστουγεννιάτικος προορισμός

Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας!

19 Δεκεμβρίου 2022 08:45
Αυτό το μαγαζί της Αθήνας είναι ο πιο γλυκός Χριστουγεννιάτικος προορισμός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λιγότερο από μία εβδομάδα έχει μείνει μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, την πιο γλυκιά μέρα του χρόνου. Τα σπίτια και τα μαγαζιά είναι στολισμένα, μυρίζουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες και η διάθεση όλων είναι στα ύψη.

Με την ευκαιρία ενημερώσου εδώ για τις 21 συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες και τα εορταστικά πάρτι στο Σύνταγμα.

Φυσικά, την πιο γλυκιά εποχή του χρόνου, δεν θα μπορούσαν να μην έχουν την τιμητική τους τα γλυκά και το «The Cakers», στην Γλυφάδα, το ξέρει αυτό καλύτερα από τον καθένα.

Το υπέροχο αυτό ζαχαροπλαστείο φτιάχνει ό,τι μπορείς να φανταστείς, από παραδοσιακές γεύσεις και συνταγές μέχρι signature γιορτινές λιχουδιές. Όλα είναι νόστιμα και μοσχοβολούν.

Πιο συγκεκριμένα, τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες στο «The Cakers», είναι πραγματικά πεντανόστιμοι και αξίζει να τους δοκιμάσετε, είναι από τους πιο νόστιμους της Αθήνας.

Επιπλέον, στο ζαχαροπλαστείο θα βρεις ένα ακόμα γιορτινό γλύκισμα, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό στην Ελλάδα και φυσικά ο λόγος για το panettone. Οι Cakers, βάζουν τα panettone σε υπέροχες συσκευασίες και τα μετατρέπουν σε μια ιδανική επιλογή για δώρο στους αγαπημένους σας.

Να σημειώσουμε ότι τα panettone φτιάχνονται σε δυο εκδοχές: μία με σταφίδες και κράνμπερι και μία με σοκολάτα.

Παράλληλα, ένα ακόμα γλυκό που πρέπει να δοκιμάσετε είναι τα Christmas rolls, τα οποία είναι η γιορτινή εκδοχή των cinnamon rolls, ενώ φυσικά μην ξεχάσουμε την σπεσιαλιτέ τους, που δεν είναι άλλη από τα cake.

Πίσω από αυτό το όμορφο ζαχαροπλαστείο βρίσκονται η Ελισάβετ Αρμάου και η Λουίζα Διγενή, οι οποίες δημιούργησαν ένα παραμυθένιο χώρο, με απαλά χρώματα και μουσική που θυμίζει γαλλικό bistrot.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share