Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3 μαγαζιά στην Αθήνα που φτιάχνουν τους πιο νόστιμους και ιδιαίτερους λουκουμάδες

Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας!

2 Οκτωβρίου 2023 08:46
3 μαγαζιά στην Αθήνα που φτιάχνουν τους πιο νόστιμους και ιδιαίτερους λουκουμάδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει πιο γλυκιά αμαρτία από ένα πιάτο γλυκούς ή αλμυρούς λουκουμάδες; Δεν υπάρχει... και για αυτό το Athensmagazine.gr, εντόπισε 3 μαγαζιά στην Αθήνα που φτιάχνουν τους πιο νόστιμους και αφράτους λουκουμάδες, με τους πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τον πρώτο vegan φούρνο στην Ελλάδα.

Wknd

Αμύντα 13, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0722 7271

Στο Wknd (weekend) νιώθεις ότι κάθε κάθε μέρα είναι Σαββατοκύριακο, όπως υποδηλώνει και το όνομα του, καθώς όπως τα ΣΚ είναι για να το ρίχνουμε και λίγο έξω και να απολαμβάνουμε και ένα αφράτο, γευστικό γλυκάκι.

Λοιπόν, στο Wknd, θα βρεις τους πιο νόστιμους, αφράτους και ιδιαίτερους λουκουμάδες.

Από λουκουμάδες με μέλι, με μαύρη σοκολάτα και βύσσινο, με σοκολάτα και Oreo ή με πραλίνα σοκολάτα και caprice, μέχρι λουκουμά με κρουασάν μαζί.

Μπορείς να πάρεις τους λουκουμάδες σου στο χέρι είτε να τους απολαύσεις στο μίνιμαλ χώρο του μαγαζιού, με τις πράσινες πινελιές και τα όμορφα φυτά.

Mr. Puffs

Ζησιμοπούλου 12, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 21 1418 3366

Το Mr. Puffs ιδρύθηκε το 2004 στο Μόντρεαλ του Κεμπέκ στον Καναδά, από τον Μπίλι Σιούνη, προσφέροντας Hot and Fresh™ Puffs. Το concept ανήκει στον Ελληνικής καταγωγής Παντελή Σιούνη που σύστησε τους παραδοσιακούς λουκουμάδες στον Καναδά, τους οποίους πλέον μπορούμε να απολαύσουμε και στην Ελλάδα.

Τα Puffs σερβίρονται πάντα ζεστά και φρέσκα και παρασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας με εντελώς φυσικές και λαχταριστές επικαλύψεις, όπως σοκολάτα φουντουκιού, μέλι και γλάσο φράουλας.

Τα Puffs παρασκευάζονται χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα, είναι χωρίς αυγά, χωρίς φιστίκια, χωρίς σόγια και δεν περιέχουν συντηρητικά. Η ζύμη για τα Puffs έχει βάση τη μαγιά και γίνεται με απλά υλικά όπως αλεύρι, κανέλα και νερό (χωρίς φιστίκια).

Keenkies

Θεμιστοκλέους 56, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0381 5278

Στο "Keenkies" θα απολαύσεις λουκουμάδες από χειροποίητη φρέσκια ζύμη που ψήνεται πρώτα σε ξυλόφουρνο.

Διαλέγεις τους λουκουμάδες που θέλεις και έπειτα τους συνδυάζεις με τα υλικά της αρεσκείας σου.

Μερικά από αυτά είναι τριμμένο τυρί, τσένταρ, μπέικον, κιμάς, μπεσαμέλ, σάλτσα καρμπονάρα στα αλμυρά, ενώ οι επιλογές στα γλυκά αρχίζουν από τη φυτική πραλίνα και το dulce de leche, συνεχίζουν με παγωτό και διάφορα άλλα υλικά όπως maltesers, caprice, kinder bueno...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keenkies (@keenkies)

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share