Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ένας παράδεισος γεμάτος σοκολάτες στο κέντρο της Αθήνας - Το νέο μαγαζί του Σάκη Τανιμανίδη

Γεύσεις και μυρωδιές που σε ταξιδεύουν!

16 Δεκεμβρίου 2022 12:10
Ένας παράδεισος γεμάτος σοκολάτες στο κέντρο της Αθήνας - Το νέο μαγαζί του Σάκη Τανιμανίδη
Από Αγάπη Μυργιώτη

«Δύναμη είναι η ικανότητα να σπας με τα δάκτυλά σου μια πλάκα σοκολάτας στα τέσσερα και μετά… να αντέξεις να φας ένα μόνο κομμάτι», έχει πει η Αμερικανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, Judith Viorst και εγώ θα προσθέσω ότι στο νέο μαγαζί του Σάκη Τανιμανίδη, Θανάση Ανυφαντή και Ηρακλή Ζησιμόπουλου, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα καταφέρεις να φας μονάχα ένα κομματάκι σοκολάτας.

Με την ευκαιρία δες εδώ σε ποιο μαγαζί της Αθήνας θα βρεις τα πιο νόστιμα και ιδιαίτερα panettone.

Πρόκειται για έναν πραγματικό σοκολατένιο παράδεισο. Το όνομα του μαγαζιού εμπνέεται από έναν από τους πιο διάσημους πίνακες του κόσμου και υιοθετεί το όνομα του... «Mona Lisa», είναι λοιπόν το όνομα του νέου παραδεισένιου μαγαζιού και πρόκειται για ένα πραγματικό αριστούργημα, όπως ακριβώς και το έργο του Λεονάρντο ντα Βίντσι.

Η μυρωδιά της σοκολάτας θα σε μαγέψει από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς έξω από τη «Mona Lisa» και με τα πρώτα βήματα σου μέσα στο μαγαζί θα σε «μεταφέρει στον παράδεισο».

Παράλληλα, ένα μικρός σοκολατένιος καταρράκτης ξεχωρίζει στην αριστερή πλευρά του μαγαζιού, ενώ βοηθάει την μυρωδιά να εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο στον χώρο.

Χειροποίητες σοκολάτες και σοκολατάκια, παγωτά, βάφλες, μπισκότα και βαζάκια με ξηρούς καρπούς. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, θα τα βρεις στη Mona Lisa Experience.

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, βρέθηκαν στη «Mona Lisa», παρουσία καναλιών, δημοσιογράφων, διάσημων καλλιτεχνών, μίλησαν για το μαγαζί και μοιράστηκαν τις υπέροχες σοκολατένιες δημιουργίες με τον κόσμο.

Δες εδώ το βίντεο από τα εγκαίνια:

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share