Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε αυτό το μαγαζί της Αθήνας θα βρεις τα πιο νόστιμα και ιδιαίτερα panettone

Απλά θα τα λατρέψεις!

16 Δεκεμβρίου 2022 09:42
Σε αυτό το μαγαζί της Αθήνας θα βρεις τα πιο νόστιμα και ιδιαίτερα panettone
Από Αγάπη Μυργιώτη

Σίγουρα έχεις ακούσει για τo panettone! Είναι ένα παραδοσιακό γλυκό ψωμί που προέρχεται από το Μιλάνο και φτιάχνεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αγαπημένη επιλογή και των Ελλήνων για τις γιορτινές μέρες και επειδή το AthensΜagazine, ψάχνει πάντα για τα καλύτερα, σας βρήκε το μαγαζί της Αθήνας, που έχει τα πιο νόστιμα panettone.

Ο λόγος για το Tiny Athens, που βρίσκεται στην οδό Ασκληπίου στον αριθμό 14, στο Κέντρο της Αθήνας.

Το Tiny Athens, είναι ένα όμορφο μικρό μαγαζί στην Αθήνα, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τον Μάρτιο του 2021, προσφέροντας νόστιμο καφέ και κρύα σάντουιτς.

Λίγο αργότερα, όμως, το Tiny, εξελίχθηκε περισσότερο και προστέθηκαν στον χώρο του, λαχταριστά και ιδιαίτερα panettone, νόστιμα σοκολατάκια και προσεκτικά επιλεγμένα delicatessen προϊόντα.

Τα πιο λαχταριστά και νόστιμα panetonne

Για τα ημέρες των Χριστουγέννων, ξεχωριστή θέση στο Tiny, έχουν τα panettone. Σε όμορφες συσκευασίες και με μυρωδιές που σε ταξιδεύουν, τα υπέροχα panettone, είναι προσεκτικά τοποθετημένα στα ράφια του μαγαζιού και περιμένουν να τα θαυμάσεις και να τα επιλέξεις.

Στο Tiny, θα βρεις περισσότερες από δέκα διαφορετικές γεύσεις σε panettone και ιταλικά brands, που είναι δυσεύρετα στην Ελλάδα.

Όλα τα Panettone είναι προσεκτικά επιλεγμένα, καθώς στο Tiny, έχουν ως στόχο να σου προσφέρουν κάτι ξεχωριστό.

Τα panettone της Vogue

Παράλληλα, στο Tiny, εκτός από τα πιο νόστιμα θα βρεις και τα πιο στυλάτα panettone, αυτά της Vogue.

Και έτσι για την ιστορία.. την οποία θα αγαπήσουν οι λάτρεις της μόδας... το panettone της Vogue, φτιάχτηκε στο ζαχαροπλαστείο San Carlo, το οποίο βρίσκεται κοντά στην υπέροχη Santa Maria delle Grazie και είναι για πάνω από εβδομήντα χρόνια το κατ’ εξοχήν σαλόνι της κομψής Μιλανέζικης πελατείας.

Παράλληλα, τα γραφικά είναι δημιούργημα του Γάλλου καλλιτέχνη Octave Marsal, ένας από τους πιο εξέχοντες διεθνείς σχεδιαστές, ενώ τα αλουμινένια κουτιά έχουν σχεδιαστεί για να γίνονται ανθεκτικά αντικείμενα συλλογής.

Μην ξεχάσουμε φυσικά να αναφέρουμε την χειροποίητη επένδυση ζακάρ, η οποία κατασκευάζεται από μια ιστορική ιταλική εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας.

«Ζεστό» περιβάλλον και φιλόξενο κλίμα

Το Tiny, δεν είναι όμως μόνο οι γεύσεις του και οι μυρωδιές του, αλλά και οι άνθρωποι του.

Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς στο Tiny, θα νιώσεις ένα κλίμα «ζεστασιάς», που πηγάζει από τους φιλόξενους ανθρώπούς του, το χαμόγελο και την θετική ενέργεια τους.

Στο Tiny, δεν τους αρέσει το απρόσωπο, σέβονται τους ανθρώπους τους και θέλουν να τους προσφέρουν πάντα το καλύτερο και το πιο ξεχωριστό... άλλωστε ο καθένας από εμάς είναι ξεχωριστός.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share