Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο της Αθήνας τρως γλυκά χωρίς ενοχές

Για μεγάλη απόλαυση!

5 Μαρτίου 2024 09:07
Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο της Αθήνας τρως γλυκά χωρίς ενοχές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με τα γλυκά, γι' αυτό και δεν είναι τυχαίο που κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών όλα τα γλυκοπωλεία και οι φούρνοι φτιάχνουν συγκεκριμένες λιχουδιές, όπως τα μελομακάρονα, ο κορμός και οι δίπλες!

Τι γίνεται όμως με την ποσότητα των γλυκών και τις θερμίδες; Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να τρώνε γιορτινά γλυκά και να παίρνουν τη γλύκα χωρίς όμως τις θερμίδες. Ένα ζαχαροπλαστείο στη Γλυφάδα σε σκέφτηκε και δημιουργεί γιορτινά γλυκά χωρίς ενοχές, βασικά χωρίς ζάχαρη, αβγά και ζωικά λιπαρά.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4 χριστουγεννιάτικα γλυκά ανά τον κόσμο και που μπορείς να τα βρεις στην Αθήνα.

Στην οδό Ξενοφώντος 40 στη Γλυφάδα, βρίσκεται λοιπόν το «Yum Guilt Free», ένα όμορφο ζαχαροπλαστείο που δημιουργεί γλυκά με έναν διαφορετικό τρόπο.

Στο μικρό αυτό ζαχαροπλαστείο θα βρεις μελομακάρονα με μέλι, αλλά και vegan μελομακάρονα με με ζάχαρη καρύδας και σφένδαμο, αλλά και με επικάλυψη σοκολάτας -στην απλή ή vegan συνταγή, καθώς επίσης και vegan ή ωμοφαγικό κορμό σοκολάτας, με μαύρη σοκολάτα, ζάχαρη καρύδας, φουντούκια, καρύδια, εσπρέσο και ταχίνι, αλλά και fruit cake vegan και ωμοφαγική τάρτα banoffee, με ξηρούς καρπούς, σφένδαμο, μπανάνες και κρέμα καρύδας, για να απολαύσεις τα γλυκά των Χριστουγέννων χωρίς πολύ σκέψη.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share