Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

H Nespresso συνεργάζεται με το διάσημο Γάλλο pastry chef Pierre Hermé δημιουργώντας μια εορταστική συλλογή νέων καφέδων!

Το αποτέλεσμα προσφέρει νέες γευστικές εμπειρίες στον ουρανίσκο

6 Δεκεμβρίου 2022 14:19
H Nespresso συνεργάζεται με το διάσημο Γάλλο pastry chef Pierre Hermé δημιουργώντας μια εορταστική συλλογή νέων καφέδων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Nespresso και ο παγκοσμίου φήμης pastry σεφ και σοκολατοποιός Pierre Hermé είναι ενθουσιασμένοι που ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια συλλογή καφέδων για την εορταστική περίοδο.

Η συνεργασία, που βασίζεται στο εκτεταμένο υπόβαθρο του Pierre Hermé ως ειδικού στη γεύση και αφορά σε limited edition καφέδες, περιλαμβάνει μια συλλογή που απογειώνει την απόλαυση. Το αποτέλεσμα προσφέρει νέες γευστικές εμπειρίες στον ουρανίσκο αναδεικνύοντας τη χαρά που βιώνουμε με τους φίλους και την οικογένεια τις γιορτινές ημέρες. Έτσι, ανακαλύπτουμε απροσδόκητες εκπλήξεις: από την απόλαυση ενός νέου καφέ ή γλυκού μέχρι τις χαρούμενες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι πιο όμορφες γιορτινές ιστορίες συνοδεύονται με το Nespresso | Pierre Hermé καφέ που προσγειώνουν την τέχνη της υψηλής ζαχαροπλαστικής στην καθημερινότητα.

Από το δημιουργό του Haute Pâtisserie, τα αρτοσκευάσματα του Pierre Hermé βρίσκονται στην κορυφή του avant-garde design, της εξειδικευμένης τεχνικής και των εκλεπτυσμένων γεύσεων. Δεκαετίες εμπειρίας ξεκινώντας με μια μαθητεία, σε ηλικία 14 ετών, με τον Gaston Lenôtre, που θεωρείται ευρέως ο πατέρας της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής, οδήγησε τον Pierre Hermé στην απονομή του διάσημου τίτλου του καλύτερου σεφ ζαχαροπλαστείου στον κόσμο το 2016.

H Nespresso συνεργάζεται με το διάσημο Γάλλο pastry chef Pierre Hermé

Με ομώνυμες μπουτίκ και καφέ σε όλο τον κόσμο, η δημιουργικότητα και η πολυπλοκότητα του Pierre Hermé στη γαστρονομία είναι απαράμιλλη. Η αδιαμφισβήτητα μοναδική φαντασία του, που καταλήγει σε μοντέρνες προτάσεις, συνδυάζεται με την τεχνική για να φτιάξει τον απόλυτο καφέ για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους – οι λάτρεις του καφέ θα απολαύσουν εξεζητημένες γεύσεις σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης στην άνεση του σπιτιού τους.

Η συνεργασία αποτελείται από απολαυστικούς καφέδες και δώρα με τη Nespresso να ολοκληρώνει τις προσφορές της εορταστικής περιόδου προσθέτοντας μηχανές καφέ και αξεσουάρ περιορισμένης έκδοσης για να φέρει την ποιότητα Nespresso σε όλους τους τομείς της ημέρας.

Ο κορυφαίος μαύρος καφές απλής προέλευσης από την Κολομβία, infiniment Espresso, προέρχεται από τη περιοχή Tolima, όπου οι αγρότες χρησιμοποιούν, κυρίως φυσικές μεθόδους και δίνουν προτεραιότητα στη βιώσιμη γεωργία χαμηλών επιπτώσεων, προς όφελος της γης και των κατοίκων της. Οι κόκκοι Arabica διατίθενται τόσο σε Original όσο και σε Vertuo ως Infiniment Double Espresso ανθίζουν με ζωηρά κόκκινα φρούτα και απαλές νότες δημητριακών, που εκφράζουν ένα εντυπωσιακό βάθος γεύσης και μια φινετσάτη αίσθηση στο στόμα.

εορταστική συλλογή νέων καφέδων Nespresso

Για το σύστημα Original, σε espresso περιλαμβάνονται επίσης δύο αρωματικοί καφέδες: ο Infiniment Gourmand Saveur Noisette, φτιαγμένος από γλυκούς κόκκους Arabica Νότιας Αμερικής, ξεκινά με το αδιαμφισβήτητο άρωμα καβουρδισμένου φουντουκιού, που ακολουθείται από γλυκές νότες μπισκότου αμυγδάλου και ντελικάτη βανίλια. Το αναζωογονητικά απαλό Infiniment Fruité Saveur Framboise αρθρώνει ένα απαλό άρωμα δημητριακών που συνδυάζεται μοναδικά με τη σαγηνευτική γεύση των σμέουρων. Και τα δύο εμπνέουν μια premium εμπειρία ζαχαροπλαστικής δηλώνοντας τις ίδιες σύνθετες γεύσεις, που κάποιος συνδέει με τα αρτοσκευάσματα του Pierre Hermé.

Όσον αφορά στους καφέδες για το σύστημα Vertuo σε μέγεθος κούπας, οι κόκκοι Arabica της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής του Infiniment Gourmand Saveur Noisette αποκαλύπτουν χαριτωμένα αρώματα καβουρδισμένου φουντουκιού με κορυφαίες νότες πραλίνας και βανίλιας, ενώ το Vertuo Infiniment Fruité Saveur Framboise αποκαλύπτει τη γεύση του bracing που αντιπαρατίθεται με τις απαλές νότες δημητριακών από τα Arabica της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής.

εορταστική συλλογή νέων καφέδων

Εκτός από τη συλλογή που δημιουργήθηκε από κοινού, η Nespresso προσφέρει επίσης μηχανές καφέ περιορισμένης έκδοσης, τη μηχανή Vertuo Next σε γυαλιστερό φινίρισμα Silver ή Titan και την εμβληματική μηχανή CitiZ σε Magic Blue, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία του Nespresso | Συνταγές για καφέ με την υπογραφή Pierre Hermé. Κορυφή της συλλογής είναι το Nomad Travel Mug σε χρώμα Raspberry, δίνοντας τη δυνατότητα να μεταφέρεις τις γεύσεις από την τέχνη της υψηλής ζαχαροπλαστικής οπουδήποτε.

Η Nespresso | Pierre Hermé συλλογή διατίθεται στις Nespresso Boutiques παγκοσμίως και στο https://www.nespresso.com/gr/el. Η συλλογή είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα και σε περιορισμένες ποσότητες, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share