Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

3 μαγαζιά της Αθήνας στα οποία θα βρεις χριστουγεννιάτικα ροφήματα

Μύρισε.... Χριστούγεννα!

23 Νοεμβρίου 2022 10:40
3 μαγαζιά της Αθήνας στα οποία θα βρεις χριστουγεννιάτικα ροφήματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα χριστουγεννιάτικα ροφήματα είναι η τέλεια επιλογή για να μπεις σε γιορτινή διάθεση. Το άρωμα της ζεστής σοκολάτας ή του τσάι, με γεύσεις που θυμίζουν Χριστούγεννα, τα ζαχαρωτά ή άλλες λιχουδιές, που τα συνοδεύουν, σου φτιάχνουν τη διάθεση. Μια γουλιά και μύρισε.... Χριστούγεννα.

Για όλους εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε τα χριστουγεννιάτικα ροφήματα, το Athensmagazine.gr, εντόπισε 3 μαγαζιά της Αθήνας, στα οποία μπορείτε να τα βρείτε.

Fairytale

Τρυπιά 48, Νέα Φιλαδέλφεια

Λεωκορίου 16, Αθήνα

Το Fairytale σηματοδοτεί έναν ολόκληρο κόσμο, που αγκαλιάζει την οικογένεια, την γυναίκα και τη μόδα.

"Fairytale", λοιπόν, σημαίνει Family Friendly, γιατί είναι ανοιχτό και φιλικό προς τις οικογένειες, Female Friendly, γιατί αγκαλιάζει την γυναίκα και Fashion Friendly, γιατί συμβαδίζει με τα fashion trends.

Στο Fairytale, είναι προσεγμένη και η κάθε λεπτομέρεια και όλα συμβάλουν στο να δημιουργήσουν ένα μέρος που θα σε κάνει να νιώσεις μοναδικός και ξεχωριστός.

Από την εξυπηρέτηση του προσωπικού, που θα σε υποδεχτεί με χαμόγελο και θα σου εξηγήσει με χαρά τις λεπτομέρειες του καταλόγου, μέχρι τα προσεγμένα πιάτα και την διακόσμηση, το Fairytale, σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός.

Φυσικά, τα γλυκά, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις ώρες, δεσπόζουν στον κατάλογο και ίσως χρειαστείς αρκετά λεπτά, μέχρι να επιλέξεις ποιο θα πάρεις. Ξεχωρίζουν τα Instagrammable γλυκά, τα οποία είναι ιδανικά για να βγάλεις insta stories και φωτογραφίες, έχουν εντυπωσιακή εμφάνιση και μοναδική γεύση.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν επομένως από το μενού και οι εποχικές επιλογές, που περιλαμβάνουν σαφώς και τα χριστουγεννιάτικα ροφήματα.

Cap Cap

Πανόρμου 26, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0590 4116

To Cap Cap, είναι μια παραμυθούπολη... ένας χώρος γεμάτος μυρωδιές, ιδιαίτερα διακοσμητικά και πολύ «μαγεία».

Ανά χρονικά διαστήματα το Cap Cap, αλλάζει την θεματική του και τα Χριστούγεννα, ντύνεται φυσικά στα χριστουγεννιάτικα και σε παρασύρει σε ένα μαγικό ταξίδι, με μπόλικη χριστουγεννιάτικη μαγεία.

Βεβαίως, τα χριστουγεννιάτικα ροφήματα, δεν θα μπορέσουν να λείπουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cap Cap (@capcapgr)

Little KooΚ

Πάνω στον πεζόδρομο της Καραϊσκάκη στην καρδιά του Ψυρρή βρίσκεται ένα καφέ που θυμίζει παραμύθι κυριολεκτικά. Ο λόγος για το Little Kook. Το όνομά του το έχει δανειστεί από έναν καλικάτζαρο, που πρωταγωνιστούσε στην παιδική φαντασία του κύριου Τζώρτζη.

Ένα ξωτικό που λατρεύει τα γλυκά και μόλις κλείσουν τα φώτα και φύγουν όλοι από το μαγαζί, βγαίνει από την κρυψώνα του και τρέχει κατευθείαν στις προθήκες με τα λαχταριστά κέικ.

Τα Χριστούγεννα, το Little KooK και τα γύρω στενά, μεταμορφώνονται στην πιο χριστουγεννιάτικη γωνιά της Αθήνας.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share