Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

2+1 μαγαζιά για brunch στο Χαλάνδρι

Για μεγάλη απόλαυση!

23 Απριλίου 2024 09:50
2+1 μαγαζιά για brunch στο Χαλάνδρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Χαλάνδρι είναι μια από τις πιο αγαπημένες γειτονιές της Αθήνας, στην οποία μπορείς να περάσεις μια ολόκληρη μέρα, βρίσκοντας διαρκώς διαφορετικά πράγματα να κάνεις. Μεγάλη αγορά, μαγαζιά για καφέ, brunch, μεσημεριανό ή ποτό, πεζόδρομοι, πλατείες... στο Χαλάνδρι θα βρεις τα πάντα.

Το Athensmagazine.gr, σου παρουσιάζει παρακάτω 3 μαγαζιά στο Χαλάνδρι, που ξεχώρισε για brunch.

Με την ευκαιρία δες εδώ σε ποιο εστιατόριο στο Χαλάνδρι θα φας αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα.

Mr Peacock

Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 21 0680 0390

Το Mr Peacock, είναι ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι, με πολύ ιδιαίτερη αισθητική, retro διακόσμηση και μπαρόκ στοιχεία. Ο εσωτερικός χώρος του μαγαζιού θα σε μαγέψει. Λίγα βήματα πιο εκεί, μία εντυπωσιακή αυλή, που σου βγάζει μια γλυκιά "ζεστασιά" σε περιμένει με αέρα γαλλικού bistro.

Σε αυτό το ειδυλλιακό μαγαζί, μπορείς να απολαύσεις το brunch σου. Λαχταριστά pancakes περιλουσμένα με σοκολάτα ή μήπως κάποια από τις επιλογές με τα αυγά;

Ellyz Cafe

Αγίου Γεωργίου 30, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 21 0681 4148

Το Ellyz το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε, από την πρώτη στιγμή, που άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας. Πλέον, το Elyz, βρίσκεται και στο Χαλάνδρι και σε περιμένει ντυμένο στα ροζ και γεμάτο λουλούδια, να απολαύσεις την υπέροχη διακόσμησή του και τις μοναδικές επιλογές στο μενού του.

Στα brunch, θα βρεις επιλογές όπως το Croque Madame, με φρυγανισμένο φρέσκο ψωμί, καπνιστό ζαμπόν, κόκκινη γκούντα λιαστής ντομάτας, μουστάρδα ντιζόν και χειροποίητη μπεσαμέλ ή τα λαχταριστά pancakes.

Penny Lane Comfort Food

Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 21 0680 0390

Σε έναν χώρο με πολύχρωμα τραπέζια, λουλούδια, φωτάκια, πέτρα και ξύλο που θυμίζει αυλή, το Penny Lane, θα σε χαλαρώσει και θα σου προσφέρει γευστικές επιλογές σε brunch.

Το κλασικό και το διαχρονικό παντρεύονται με το σύγχρονο, στο Penny Lane και δημιουργούν έναν χώρο μοναδικό, ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας.

Όσο αφορά το brunch θα βρείτε διάφορες επιλογές όπως κρουασάν και διαφορετικές επιλογές σε αυγά.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share