Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3 μαγαζιά στο Παγκράτι για να πιείς ζεστή σοκολάτα

Για τις κρύες μέρες του Χειμώνα

27 Μαρτίου 2024 09:01
3 μαγαζιά στο Παγκράτι για να πιείς ζεστή σοκολάτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Παγκράτι είναι μία από τις πιο αγαπημένες περιοχές του αθηναϊκού κοινού, κέντρο τέχνης και πολιτισμού, γεμάτο όμορφα σημεία και μαγαζιά που αξίζει να επισκεφτείς. Μίας και ο χειμώνας έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του και οι ζεστές σοκολάτες έχουν την τιμητική τους, ανακαλύπτουμε 4 μαγαζιά στο Παγκράτι για ζεστή σοκολάτα.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά για ποτό στο Παγκράτι.

Petite Fleur

Αμύντα 1, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 5551 9685

Σε έναν χώρο με χαμηλό φωτισμό, ζεστά χρώματα, vintage έπιπλα και τραπεζάκια που θυμίζουν γαλλικό bistro, μπορείς να απολαύσεις τη ζεστή σοκολάτα σου.

Στο μαγαζί θα βρείς την πιο αρωματική, γευστική και παχύρρευστη σοκολάτα της Αθήνας, η οποία παρασκευάζεται από την αυθεντική, γαλλική βιολογική σοκολάτα Valhrona, που ετοιμάζεται παραδοσιακά σε bain marie από αυθεντικές πλάκες σοκολάτας και γάλα βιολογικής καλλιέργειας.

Η jazz μουσική που ξεπροβάλλει από δίσκους βινυλίου σε ένα παλιό πικάπ και δίνει νότες και μελωδίες στην ατμόσφαιρα, συμπληρώνει το σκηνικό και σε κάνει να αισθάνεσαι ηρεμία και χαλάρωση.

Medez Cafe & Bar Pagrati

Φρύνης 2, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0751 3925

Ένα άκρως ατμοσφαιρικό μαγαζί με μεγάλη ιστορία, μιας και προτοάνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 1996 και ακόμα και το 2017 που άλλαξε χέρια, διατήρησε την αισθητική και την ταυτότητά του, που είναι ιδανικό για να χουχουλιάσεις τον Χειμώνα και να απολαύσεις μια ζεστή σοκολάτα.

Medez cafe

The Blind Spot Pangrati

Ευφράνορος 22, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0701 5594

Ένα νέο place to be στο Παγκράτι, μια ιδέα που ξεκίνησε από το The Blind Dandies, ένα new age μπαρμπέρικο στο Χαλάνδρι, είναι ιδανικό σημείο για να απολαύσεις τη ζεστή σοκολάτα σου.

Να προσθέσουμε ότι, ο καφές που σερβίρουν έρχεται από τους Έλληνες roasters της Area 51 ενώ το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και αφράτα cinnamon rolls.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share