Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο της Αθήνας θα φας τα πιο "κολασμένα" γλυκά

Εμφάνιση και γεύση υψηλού επιπέδου!

3 Νοεμβρίου 2022 15:54
Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο της Αθήνας θα φας τα πιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μήπως ονειρεύεσαι κολασμένα ένα πεντανόστιμο γλυκό, που να σκάσει στο στόμα, σαν μία "βόμβα" γεύσεων, ικανό να ξυπνήσει όλες σου τις αισθήσεις;

Δεν έχει σημασία αν το γλυκό που έχεις λιγουρευτεί είναι σοκολατένιο, φρουτώδες ή σιροπιαστό. Το Ρεσιτάλ, το καινούργιο ζαχαροπλαστείο στο Μετς, τα έχει όλα και ξεχωρίζει, τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση.

Άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό πριν από λίγο καιρό, στη οδό Αναπαύσεως, στον αριθμό 15 και αναμένεται να γίνει το νέο στέκι, πολλών κατοίκων της Αθήνας.

Ήδη, βλέπεις τα τραπεζάκια του να γεμίζουν με παρέες που απολαμβάνουν τα μοναδικά γλυκά, τα οποία θα θέλεις να τα φωτογραφήσεις, να τα θαυμάσεις και αμέσως μετά να τα "καταβροχθίσεις".

Με την ευκαιρία δείτε εδώ που θα φάτε τα πιο ινσταγκραμικά γλυκά.

Τα γλυκά εστιατορικού τύπου, που μοιάζουν να σερβιρίστηκαν σε ένα καλό εστιατόριο, δεσπόζουν στην βιτρίνα, την οποία θα θέλεις να χαζεύεις με τις ώρες, αλλά η λαχτάρα σου να τα δοκιμάσεις, δεν θα σε αφήσει να μείνεις στο ίδιο σημείο για πολύ ώρα... αλλά μάλλον θα σε οδηγήσει μέσα.

Τα γλυκά ετοιμάζονται σε ένα μίνιμαλ εργαστήριο, πίσω από μια κουρτίνα με γαλαξιακό μοτίβο όπου βρίσκεται ανοιχτή η κουζίνα από την οποία βγαίνουν τα μικρά αριστουργήματα.

Ο pastry chef, Δημήτρης Γεωργόπουλος, μαζί με την ομάδα του ετοιμάζουν κρέμες, φλαμπάρουν μπανάνες ή βάζουν τις τελευταίες πινελιές σε πιάτα με κομψά στησίματα μπροστά στα μάτια των πελατών.

Ο κατάλογος χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: τρία γλυκά που προτείνονται για το ξεκίνημα της μέρας και ταιριάζουν ωραία με τον καφέ, πέντε γλυκά βιτρίνας τα οποία είναι διαθέσιμα για κατανάλωση επί τόπου αλλά μπαίνουν εύκολα και σε κουτάκι για το σπίτι και τέλος, την κατηγορία «βραδινό» με τα πιο τεχνικά περίπλοκα και εντυπωσιακά στημένα πιάτα.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share