Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΝΗΣΟΣ & Coffee Island: Η πρώτη μεγάλη συνεργασία Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην ανάπτυξη νέου προϊόντος

Καινοτομία με γεύση!

3 Νοεμβρίου 2022 13:34
ΝΗΣΟΣ & Coffee Island: Η πρώτη μεγάλη συνεργασία Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην ανάπτυξη νέου προϊόντος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι δυο εταιρίες-Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΝΗΣΟΣ και Coffee Island, παρουσίασαν σε δημοσιογραφικό γεύμα το νέο, καινοτόμο τους προϊόν, COFFEE COLD BREW BEER.

Οι δύο ελληνικές εταιρίες- Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, άνοιξαν μια νέα αγορά με μια πρωτόγνωρη και καινοτόμο εμπειρία παγωμένου καφέ που είναι… μπύρα. Το μότο που συνοδεύει τη δημιουργία του νέου προϊόντος είναι: «Θες καφέ; Πιες μια μπύρα». Η COFFEE COLD BREW BEER είναι αποτέλεσμα της έμπνευσης και της δημιουργικής σκέψης των Coffee Island και της ΝΗΣΟΣ, δύο διεθνώς βραβευμένων επιχειρήσεων με Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα.

συνεργασία ΝΗΣΟΣ & Coffee Island

Πρεσβεύοντας σταθερά το όραμα και τις αξίες της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, οι δύο εταιρίες μέσα από αυτή τη συνέργια, προάγουν τη δυναμική της δημιουργικής και παραγωγικής Ελλάδας και ταυτόχρονα αναδεικνύουν το σύγχρονο επιχειρηματικό και παραγωγικό πολιτισμό της χώρας μας. Η ΝΗΣΟΣ και η Coffee Island μοιράζονται κοινή κουλτούρα για την αριστεία και την καινοτομία και συνεισφέρουν στην επιχειρηματική ανθεκτικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από τη συνεργασία και την απόκτηση νέας ώθησης απέναντι στις προκλήσεις της εποχής.

η πρώτη μεγάλη συνεργασία

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ΝΗΣΟΣ, Αλέξανδρος Κουρής και ο CEO της Coffee Island, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, ο Πρόεδρος του ΔΣ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Άγις Πιστιόλας, καθώς και Μέλη και Στελέχη των εταιριών της Κοινότητας.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Πρωτοβουλίας στο πλαίσιο της εκδήλωσης σχολίασε: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για αυτή την κοινή δημιουργία της ΝΗΣΟΣ και της Coffee Island. Είναι η πρώτη συνεργασία εταιριών – Μελών μας που έχει ως αποτέλεσμα τη γέννηση ενός νέου προϊόντος. Η COFFEE COLD BREW BEER αποτελεί ένα επιτυχημένο παράδειγμα συνεργατικής καινοτομίας και co-branding και επιβεβαιώνει ότι στους κόλπους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υπάρχουν οι συνθήκες που προωθούν και διευκολύνουν όλο και πιο σημαντικές συνέργιες μεταξύ των Μελών».

 ΝΗΣΟΣ & Coffee Island

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share