Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το νέο στέκι στη Γλυφάδα για μπύρα και πεντανόστιμα συνοδευτικά

Μια εναλλακτική πρόταση διασκέδασης!

2 Οκτωβρίου 2023 08:47
Αυτό είναι το νέο στέκι στη Γλυφάδα για μπύρα και πεντανόστιμα συνοδευτικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας νέο αέρας φύσηξε στη Γλυφάδα, μετά την άφιξη μιας ολοκαίνουργιας pub, που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, πριν από λίγο μόλις καιρό.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε το νέο vegan μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας με γεύσεις που σε ταξιδεύουν στον κόσμο.

Ο λόγος για το "Tyson Comfort Pub", που έχει σκοπό να ξεφύγει από τα συνηθισμένα της περιοχής, δίνοντας μια εναλλακτική επιλογή σε όσους επισκέπτονται τη Γλυφάδα.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο μαγαζί, έχει η μπύρα. Μπύρες από διαφορετικές χώρες του κόσμου, με τις γερμανο-βέλγικες να κυριαρχούν, εννέα διαφορετικές βαρελίσιες, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει η αμερικάνικη IPA Lagunitas και η ωραία lager με θυμαρίσιο μέλι και κόλιανδρο της ελληνικής μικροζυθοποιίας Αθηνέο.

Σε μπουκάλι βρίσκουμε περίπου τριάντα μπίρες, από lager και ale, μέχρι μοναστηριακές, porter και φρουτένιες lambic (κατηγορία μπίρας αντίστοιχη των φυσικών κρασιών που γίνονται με αυθόρμητη ζύμωση, χωρίς την προσθήκη μαγιάς).

Το μενού

Το μενού του μαγαζιού έχει επιμεληθεί ο Θάνος Στασινός ο οποίος προτείνει ταιριαστά με το ύφος του μαγαζιού συνοδευτικά που εμπνέονται από την κουζίνα της Λατινικής Αμερικής, όπως τραγανές patatas bravas με ελαφρώς καυτερή και ξινούτσικη σάλτσα, «καλαμάκια» κοτόπουλο anticucho με μανιτάρια king oyster, chimichanga (deep fried μπουρίτο) με μοσχαρίσιο κρέας καθώς και άλλα αλμυρά συνδυάζονται άψογα με την μπύρα.

Ένα πιάτο που ξεχωρίζει είναι τα hot dogs, που έρχονται σε μίνι εκδοχή, ανά τριάδες και τα φτιάχνουν με χειροποίητα ψωμάκια που απέχουν από τα κλασικά αλλά είναι αφράτα και λιώνουν στο στόμα.

Tyson Comfort Pub

Κύπρου 18, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 213-04.63.292

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share