Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η bofrost* … Ξαναχτυπά την πόρτα σας !

Η μεγαλύτερη εταιρεία διανομής έτοιμων κατεψυγμένων πιάτων και πρώτων υλών μαγειρικής στην Ευρώπη

13 Οκτωβρίου 2022 14:12
Η bofrost* … Ξαναχτυπά την πόρτα σας !
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η bofrost*, η μεγαλύτερη εταιρεία διανομής έτοιμων κατεψυγμένων πιάτων και πρώτων υλών μαγειρικής στην Ευρώπη, επανασυστήνεται στο Ελληνικό κοινό με ένα δυναμικό come-back!

Τα προϊόντα της bofrost* προέρχονται από ελεγχόμενες και εγγυημένες καλλιέργειες σε πάνω από 32 χώρες του κόσμου και καταψύχονται άμεσα ώστε να φτάσουν σε εσάς με όσο το δυνατόν περισσότερες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά και αυτό εξασφαλίζεται με την αδιάκοπη αλυσίδα ψύξης.

Η Διαχείριση Ποιότητας της bofrost* international αποτελείται από τις πιστοποιήσεις των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων FSSC 2000 και IFS FOOD 6 (International Food Standards-Διεθνή Πρότυπα Τροφίμων). Αυτά τα διεθνή πρότυπα είναι τα σημεία αναφοράς για την ορθή διαχείριση των προϊόντων , την παραγωγή και διανομή τους , αλλά πάνω από όλα για το σωστό και δραστικό έλεγχο σε επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας .

Η ποιότητα των προϊόντων bofrost* είναι αδιαπραγμάτευτη και είναι μέρος του DNA μας.

Προσφέρουμε προσωποποιημένη επαφή με τον κάθε πελάτη μέσω του δικού μας call center, με τις άρτια εκπαιδευμένες τηλεφωνήτριες μας που θα σας εξυπηρετήσουν και θα σας συμβουλεύσουν με βάση τις επιθυμίες σας.

Επιλέξετε ανάμεσα από παραπάνω από 180 προϊόντα της αρέσκειας σας, με δωρεάν παράδοση στο σπίτι σας με τη γνωστή ποιότητα , ασφάλεια και γεύση της bofrost*

boFrost* Ποιότητα και γεύση … στο σπίτι σας!

www.bofrost.gr

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share