Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το νέο vegan στέκι για brunch στο Σύνταγμα

Ένας από τους πιο μοσχοβολιστούς φούρνους

20 Σεπτεμβρίου 2022 15:01
Το νέο vegan στέκι για brunch στο Σύνταγμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από λίγο καιρό, άνοιξε ένας φούρνος με εξ’ ολοκλήρου vegan προϊόντα. Πρόκειται για τον πρώτο vegan φούρνο της Αθήνας, ο οποίος εγκαινιάστηκε στην περιοχή του Υμηττού, λειτουργώντας αποκλειστικά με take away και διανομές κατ’ οίκον.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε το "κρυμμένο" ζαχαροπλαστείο της Αθήνας με τα παραδεισένια γλυκά.

Πλέον, λίγο καιρό αργότερα άνοιξε και ο εστιατορικός χώρος του Holy Llama, στο Σύνταγμα για να μπορείς να απολαμβάνεις τα νόστιμα φουρνιστά και το brunch σου, με την ησυχία σου στον χώρο. Θα το βρεις στην οδό Νίκης στο Σύνταγμα.

Στο Holy Llama, θα βρεις ποιοτικό καφέ, λαχταριστά φρεσκοψημένα κρουασάν και άλλα καλούδια, τα οποία δεν περιέχουν ούτε στο ελάχιστο ζωικά προϊόντα.

Παράλληλα, μπορείς να απολαύσεις λαχταριστό πρωινό και brunch (french toasts, pancakes, waffles, avo-toasts, «καγιανά», porridge bowls, yogurt bowls κ.α.), καφέ και τα προϊόντα βιενουαζερί, που είναι το δυνατό του σημείο.

Το Ellyz, το πιο ροζ και λουλουδάτο μαγαζί της Αθήνας, ήρθε και στη Γλυφάδα

Το Ellyz, είναι ένα από τα πιο ροζ και λουλουδάτα μαγαζιά της Αθήνας και ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία της πόλης.

Μέχρι σήμερα μπορούσε κανείς να επισκεφτεί το Ellyz, στο κέντρο της Αθήνας και στο Χαλάνδρι, πλέον όμως το όμορφο, παραδεισένιο αυτό μαγαζί, μεταφέρθηκε και στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στην οδό Ζησιμοπούλου στον αριθμό 11.

Στο Ellyz θα απολαύσουμε γλυκά όπως cakes, cupcakes, donuts, smoothies, ιδιαίτερους καφέδες, milkshakes και ροφήματα σοκολάτας, έναν πλούσιο κατάλογο με επιλογές brunch (μεταξύ των οποίων αβγά, σάντουιτς, σαλάτες, healthy bowls και φυσικά pancakes), αλλά και cocktails και κρασί.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share