Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το "κρυμμένο" ζαχαροπλαστείο της Αθήνας με τα παραδεισένια γλυκά

Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας!

28 Μαρτίου 2024 07:36
Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάπου στο Παγκράτι, στα γνώριμα στενά του, στην οδό Υμηττού στο αριθμό 225, βρίσκεται το πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της Αθήνας.

Ο λόγος για το Madame Fraise, το ζαχαροπλαστείο που δεν έχει βιτρίνα, ταμπέλες ή πωλητές και δίνει έμφαση στη γεύση και την ποιότητα.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ που θα φάτε τα πιο ινσταγκραμικά γλυκά.

Η συνεργασία του Ευγένιου Βαρδακαστάνη και του Γιάννη Κίκιρα, δύο ταλαντούχων ανθρώπων που γνωρίστηκαν φτιάχνοντας γλυκά για τη «Μεγάλη Βρετανία», πέτυχε, καθώς δημιούργησαν κάτι πολύ πρωτότυπο και ποιοτικό.

Η γκάμα των γλυκών τους είναι μετρημένη, εντυπωσιακή στην εμφάνιση, ενώ αναδιαμορφώνεται εποχιακά με την προσθήκη νέων προτάσεων.

Με συνεργάτη τους τον Γιάννη Γερόπουλο, το ghost ζαχαροπλαστείο τους είναι κάτω από την ομπρέλα της Noble Pastry Athens, ενός σύνθετου ζαχαροπλαστικού πρότζεκτ που θέλει να καινοτομήσει, να απευθυνθεί τόσο σε επαγγελματίες του εσωτερικού αλλά να βγει κι εκτός συνόρων.

Σεμινάρια και webinars

Παράλληλα, στο ίδιο μέρος όπου φτιάχνονται τα γλυκά που θα παραγγέλνουν όσοι δεν καταπιάνονται με τη ζαχαροπλαστική θα πραγματοποιούνται σεμινάρια με φυσική παρουσία αλλά και webinars τόσο από τους ίδιους όσο κι από ονόματα του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μάλιστα, οι δυο τους θα παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, ένα ολοκληρωμένο consulting στο οποίο θα αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν το πώς πρέπει να φτιάχνονται τα γλυκά μέχρι τον σχεδιασμό του χώρου, το branding και τη δημιουργία conceptual stores.

ebooks

Όμως και πάλι δεν σταματάμε εκεί. Παράλληλα, θα κυκλοφορούν ebooks –ειδικές εκδόσεις αφιερωμένες στα γλυκά–, θα καινοτομήσουν έχοντας στη διάθεση τους μια 3D τεχνολογία που θα αξιοποιήσουν με διάφορους τρόπους, φτιάχνοντας τις δικές τους φόρμες, άλλες προσαρμοσμένες στους πελάτες τους, και θα παρουσιάσουν γλυκά βασισμένα σε αυτή.

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share