Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Tequila Don Julio: Ένα ταξίδι γεμάτο πάθος

Προορισμός η Μύκονος

26 Ιουλίου 2022 13:27
Tequila Don Julio: Ένα ταξίδι γεμάτο πάθος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ιστορία αυτής της μοναδικής tequila είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον ιδρυτή της, τον Don Julio González και με αυτό που όριζε τη ζωή του: το πάθος για ό,τι έκανε. Αυτό το πάθος ενέπνευσε τη δημιουργία της πρώτης εκλεκτής tequila, της Don Julio. Όσο η φήμη αυτής της tequila ταξίδευε ανά τον κόσμο, ο Don Julio González παρέμεινε πιστός στην κοινότητα που έκανε το πάθος του πραγματικότητα.

Διαμένοντας στην πατρίδα του, στο Jalisco, ίδρυσε ένα αποστακτήριο, όπου οι επόμενες γενιές θα εργαζόταν με πάθος για την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία, αναβιώνοντας το πάθος ενός ανθρώπου που έφερε την επανάσταση στην tequila για πάντα. Η tequila Don Julio είναι η επιλογή για όσους τους οδηγεί το πάθος, η αφοσίωση και η αληθινή αγάπη σε όλους τους δρόμους τους. Το spirit που συνοδεύει τις γαστρονομικές στιγμές, αλλά και εκείνες της διασκέδασης σε πιο upbeat ρυθμούς.

don julio ταξίδι

Το πάθος του ιδρυτή ταξιδεύει στο σήμερα, στην Μύκονο και ενσαρκώνεται σε 6 μοναδικούς artisans που εμπνέονται από τις γραμμές, την γη, την αλμύρα, το απέραντο γαλάζιο, τους ανθρώπους.

6 δημιουργοί «γράφουν» εικόνες, γεννούν συναισθήματα, που η κυκλαδίτικη γη απλόχερα τους δίνει και δημιουργούν με πάθος.
Δείτε το βίντεο καμπάνιας εδώ.
 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share