Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Fatto a Mano: Το μαγαζί της Αθήνας με τις πιο περίεργες γεύσεις παγωτό, χειροποίητες και με αγνά υλικά

Παγωτό ρακόμελο έχεις δοκιμάσει ποτέ;

13 Ιουλίου 2022 15:53
Fatto a Mano: Το μαγαζί της Αθήνας με τις πιο περίεργες γεύσεις παγωτό, χειροποίητες και με αγνά υλικά
Από Αγάπη Μυργιώτη

Καλοκαιράκι και παγωτό πάνε μαζί. Είναι η ανάσα δροσιάς που χρειάζεσαι... το άρωμα που σε ταξιδεύει και η θύμηση της ανεμελιάς.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ σε ποια περιοχή της Αθήνας βρίσκεται το καφενείο του Φατσέα, από το Καφέ της Χαράς.

Φαντάσου όλα αυτά να συνδυάζομαι και με γεύσεις ιδιαίτερες που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει! Παγωτά με γεύσεις που ούτε είχες φανταστεί ότι θα δοκίμαζες ποτέ!

Κι όμως, ένα μαγαζί στην Αθήνα και συγκεκριμένα, στην οδό Κώστα Βάρναλη 21 στο Περιστέρι και Ζησιμοπούλου 86 στο Παλαιό Φάληρο, σου προσφέρει ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι μέσα από πολύ σπάνιες γεύσεις. Να σημειώσουμε ότι υπάρχει κατάστημα και στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Παύλου Μελά.

Fatto a Mano: Το μαγαζί της Αθήνας με τις πιο περίεργες γεύσεις παγωτό, χειροποίητες και με αγνά υλικά

Ο λόγος για το Fatto a manno, το οποίο είναι ξακουστό για τις ιδιαίτερες γεύσεις παγωτού που δημιουργεί με συνταγές που αποδίδουν φόρο τιμής στα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα.

Παγωτό με γεύση ρακόμελο, ριζόγαλο, ανθότυρο και μπουγάτσα είναι μόνο μερικές από τις ιδιαίτερες γεύσεις παγωτό που θα βρεις στο Fatto a manno.

Μάλιστα, η gelateria είχε δημιουργήσει κατά την περίοδο της σαρακοστής και νηστίσιμο παγωτό ταχίνι με θυμαρίσιο μέλι.

"Στο Fatto a Mano πιστεύουμε πως ένα κόσμος γεμάτος αληθινό παγωτό, είναι ένας κόσμος καλύτερος," σημειώνει το ίδιο το μαγαζί και σε καλεί να δοκιμάσεις τα πιο πρωτότυπα παγωτά.

Γεύσεις αγνές

Παράλληλα, σημειώνεται ότι το Fatto a manno, στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους και γεύσεις από αγνές, 100% φυσικές πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της Ελλάδας (φρέσκο γάλα, θυμαρίσιο μέλι, τσικουδιά, θυμάρι, φρέσκο ανθότυρο, μαστίχα Χίου, σαλέπι, λεμόνια, αμύγδαλα), τιμώντας τις υπέροχες δημιουργίες της Ελλάδας και ιδιαίτερα την Κρήτη!

*Εξαίρεση αποτελούν οι γεύσεις που έχουν ως πρώτη ύλη τα ελληνικά λουκούμια τα οποία φτιάχνονται με γλυκόζη, άμυλο, αρώματα και χρώμα ζαχαροπλαστικής.

Δείτε εδώ πως φτιάχνουν τα παγωτά τους:

Πάρτε μια ιδέα από τις γεύσεις και τον χώρο:

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share