Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Matis: Το Ούζο των επτά γενεών!

Πάντα στην κορυφή!

3 Ιουνίου 2022 13:15
Matis: Το Ούζο των επτά γενεών!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία από τις μακροβιότερες ποτοποιίες, η ποτοποιία Ματθαίου βρίσκεται διαρκώς στην κορυφή, “ποντάροντας” στην ίδια πάντα γλυκόπιοτη συνταγή του ούζου Μatis, που κερδίζει την προτίμηση των απανταχού ουζόφιλων εξαιτίας των μοναδικών χαρακτηριστικών του: Ένα ούζο πλούσιο αρωματικά, με μια παλέτα αρωμάτων πιπεριού και λεμονιού, μέτρια μαλακό, με έντονο γαλάκτωμα και περιεκτικότητα 39,0 % σε αλκοόλ, που ικανοποιεί και τον πιο απαιτηρικό ουρανίσκο!

Η ιστορία του Matis μάς πάει πίσω στο 1882, όταν ξεκίνησε την δραστηριοποίησή του ο ιδρυτής της ποτοποιίας Ματθαίου (Matis), Jean (Ιωάννης) Μatis, και σύντομα ανέδειξε όχι μόνο το ούζο αλλά γενικότερα τη Λέσβο. Την αγάπη του για την ποτοποιία τη μετέδωσε και στα παιδιά του μαζί με την πεποίθησή του πως τα αδέλφια ενωμένα θα κατάφερναν με επιτυχία να συνεχίσουν το όραμά του και μετά από εκείνον.

Matis: Το Ούζο των επτά γενεών!

Η ποτοποιία εξακολουθεί να παράγει με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο ούζο, αλκοολούχα ποτά, τσέρυ και διάφορα λικέρ και μέχρι σήμερα της απονέμονται διάφοροι έπαινοι και μετάλλια, όπως πρόσφατα από το Εμπορικό Επιμελητήριο Λέσβου το βραβείο μιας από τις μακροβιότερες ποτοποιίες του νησιού!

Matis: Το Ούζο των επτά γενεών!

Η κλασική ετικέτα του ούζου Matis με τις δύο κοπέλες αντικαταστάθηκε με μια σύγχρονη, που έφερε άμεσα, μάλιστα, ακόμα δύο βραβεία στην ποτοποιία - το ένα για τη συσκευασία και το δεύτερο για τη συνολική εικόνα του προϊόντος!

Επιπλέον, μια νέα και υπερσύγχρονη μονάδα έχει δημιουργηθεί για την κάλυψη των αναγκών της ποτοποιίας, ενώ σκοπός είναι η ευρύτερη κάλυψη πανελλαδικά, αλλά και η ενασχόληση με το κομμάτι των εξαγωγών.

Η “θρυλική” οικογενειακή ποτοποιία ΜΑΤΘΑΙΟΥ (MATIS) όχι μόνο έχει να πει μια ιστορία, αλλά έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ στα αλκοολούχα ποτά, αφού δεν παρήγαγε μόνο ούζο, αλλά από κολώνιες μέχρι και... ουίσκι, τιμώντας το καταναλωτικό κοινό που την εμπιστεύεται για δεκαετίες.

Matis: Το Ούζο των επτά γενεών!

Η μακρόχρονη αγάπη και εμπιστοσύνη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί δέσμευση ότι η ποτοποιία ΜΑΤΘΑΙΟΥ (MATIS) θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, υπευθυνότητα και μεράκι, διασφαλίζοντας πάντα ποιοτικά προϊόντα για το τραπέζι σας.

www.ouzo-matis.gr

 Matis: Το Ούζο των επτά γενεών!

 

Γεύση

Ροή ειδήσεων

Share