Αυτό είναι το μυστικό συστατικό που κάνει θεσπέσιες ακόμη και τις νερόβραστες πατάτες
Δεν είχαμε ιδέα!
Σου έχουν λείψει οι πατάτες αλλά κάνεις δίαιτα; Μάθε πως θα κάνεις ακόμη και τις νερόβραστες πατάτες σκέτο πειρασμό! Μυστικά και tips γύρω από τις πατάτες έχουμε δει πολλά, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε νόστιμες πατάτες φούρνου σαν τηγανητές. Σίγουρα όμως, τη λύση για να κάνουμε πεντανόστιμο ακόμη κι ένα τόσο βαρετό πιάτο δεν το γνωρίζαμε.
Πώς θα μετατρέψεις τις βραστές πατάτες σε πιάτο γευστικό; Το μυστικό βρίσκεται στο βρασμό. Όταν βράζεις πατάτες, ολόκληρες ή τεμαχισμένες, ρίξε μέσα στο νεράκι φρέσκα βότανα ή μπαχαρικά και βράσε τα μαζί.
Το εστραγκόν, το δεντρολίβανο, η ρίγανη, ο μαϊντανός κι ο δυόσμος ή ακόμη και η λουίζα θα δώσουν έξτρα άρωμα και γεύση, ακόμη και στις βραστές πατάτες, που μπορείς να τις φας σε σαλάτα με λαδάκι και αλατοπίπερο ή να τις κάνεις πουρέ.
Ο πιο εύκολος τρόπος για να κόψετε τις τέλειες πατάτες
Οι πατάτες wedges κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις μέρες μας, αποτελώντας μια ιδανική εναλλακτική όταν αποζητούμε κάτι περισσότερο από french fries.
Και η ιστοσελίδα goodenessgracious.com είναι εδώ να μας δώσει ένα πάναπλο μεν, δαιμόνιο δε τρικ για να τις κόβουμε ομοιόμορφα και πανεύκολα στο φτερό. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό κόλπο που συναντάμε σχετικά με τις πατάτες, δείτε εδώ το απόλυτο τρικ για να μην ξανακολλήσουν ποτέ οι πατάτες στο ταψί.
«Χρησιμοποιήστε έναν κόφτη μήλου για να κόψετε γρήγορα τις πατάτες σε τέλειες wedges», μας λέει.
Κόβεις την πατάτα στη μέση και την περνάς από τον κόφτη μήλου (θα τον συναντήσετε στην αγορά και ως τεμαχιστή μήλου). Και πάει, τέλειωσε.
Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο: